AIM radionica curs online

Noutăți

Un film documentar de excepție este aproape de lansare: “Niascharian – Taina spiritualității românești”. Vezi aici Trailer-ul:

“Partea a doua a trilogiei cinematografice “Niascharian”, filmul “Niascharian-Taina” este o producție de lung metraj dedicată identificării și descifrării simbolurilor și semnelor (dintre care unele sacre) ce constituie secretul existenței multimilenare a civilizațiilor din Balcani și România, locul celor mai vechi civilizații europene.

Ascunse uneori în simbolistica gnostică creștină, care de multe ori a deturnat sensul real al semnelor antice sacre, decriptarea este realizată de 11 personalități din domeniul arheologiei, etnografiei și lingvisticii, aparținând institutelor de cercetare din 7 state ale lumii.

Unicul motiv al acestui demers științific și cinematografic este găsirea drumului spre un adevăr/sens ce a fost pierdut ori ascuns deliberat. Templul de la Parta, simbolurile culturii Cucuteni, miturile necropolei getice de la Sborianovo, altarele precreștine din muntii Buzăului sunt câteva din artefactele descifrate în premieră cinematografică de filmul Niascharian-Taina al regizorului și scenaristului Leonardo Tonitza și al casei de producție ParadoxFilm.”

(Comunicatul casei de producție)

invitatie-n-taina_preview-5


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Un film documentar de excepție este aproape de lansare: “Niascharian – Taina spiritualității românești”. Vezi aici Trailer-ul:

  1. sadhakdharmagyan // 9 octombrie 2016 at 10:43 // Răspunde

    1. “Craciunul a fost chiar pe cale sa asimileze nasterea Domnului” spune un domn din film. Poate a vrut sa spuna: “Biserica a asimilat Craciunul si l-a digerat transformandu-l in ceea ce este acum”.
    2. Nu inteleg de ce se straduie unii sa faca o punte intre religia dacilor (despre care mai mult se presupune decat se stie) si crestinism? De unde aceasta nevoie de justificare a interesului catre daci ca sa se “potriveasca” cu biserica crstina de azi? Nu exista nici o legatura intre cele 2 religii decat doar faptul ca crestinismul a asimilat si digerat religia dacilor.
    3. Cat despre cea mai veche scriere/religie, etc: https://ereleomenirii.wordpress.com/2015/12/16/industrie-in-200-000-ic/
    OM

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii