AIM radionica curs online

Noutăți

Un elefant sălbatic a avariat 100 de case în India, după ce a ajuns din greșeală într-un oraș. VIDEO

Un elefant sălbatic a produs pagube semnificate într-un oraș din India, deteriorând aproximativ 100 de case, magazine și alte clădiri. Potrivit autorităților guvernamentale, animalul dezorientat s-a îndepărtat de turmă și a ajung accidental în orașul Siliguri, creând panică timp de aproape cinci ore, până când doctorii veterinari au reușit să tranchilizeze animalul.

Oamenii au încercat să alunge elefantul, făcând zgomot infernal și aruncând cu pietre, însă nu au făcut decât să-l irite și mai tare, susține ministrul pădurilor din India, Binay Krishna Barman.

elefant

Din fericire, elefantul nu a atacat nicio persoană, însă aceste animale ajung din greșeală din ce în ce mai des în comunitățile populate din India. Potrivit ecologiștilor, acest lucru se întâmplă din cauza defrișărilor masive din această țară și a extindere fără control a așezărilor umane în teritoriile populate cândva doar de aceste mamifere. Potrivit WWF, în jur de 300 de persoane sunt ucise anul în India de elefanți, iar vina este a oamenilor. Animalele doar își apără teritoriile…

sursa: dailymail.co.uk

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii