Noutăți

Emoționant – Un câine își așteaptă stăpânul de peste un an și jumătate în temperaturi de – 5 grade

  •  
  •  
  •  

Un câine a apărut pe marginea drumului din Berkut, în sudul regiunii Tyumen Oblast din Rusia, ca urmare a unui accident de mașină din toamna anului 2014. De atunci el nu a mai părăsit locul (!!!), deoarece, în ciuda temperaturilor scăzute din timpul iernii, care ajung și la -5 grade Celsius, nu a renunțat să își așteapte stăpânul…

„Nu am reușit să ne apropiem în nici un fel de animal, el își dorește să fie doar cu stăpânul său. Din câte știm, acesta nu a supraviețuit accidentului de mașină. Câinele nu are încredere în nimeni și nu lasă pe nimeni să se aproprie și să-l mângâie”, a declarat Anastasia Selina, membră a unei organizații de protejare a animalelor, într-un interviu acordat publicației Daily Mail.  “Le recomandăm oamenilor să nu-l deranjeze, pentru că suntem îngrijorați că ar putea fugi sub o mașină, dacă se sperie.”

323FC19F00000578-0-image-m-8_1458203660551

Cum câinele refuză să se lase prins, trecătorii cu inima mare au început să-l hrăneasca. I-au construit și două adăposturi, dintre care primul a fost distrus de un camion (ironia soartei).

Iubitorii de animale îl numesc “Siberian Hachiko”, după câinele japonez Akito, care a devenit faimos după ce, timp de 10 ani, s-a întors în gara Shibuya Station din Tokyo, în fiecare zi, în locul unde îl aștepta de obicei pe stăpânul său când acesta se întorcea cu trenul.

Oare cât timp își va aștepta acest câine stăpânul? Ce este în sufletul lui?

323EAA7C00000578-0-image-a-7_1458203657827

caine-610x300Traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: aol.co.uk, Daily Mail, flipboard.com

foto dailymail.co.uk


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Emoționant – Un câine își așteaptă stăpânul de peste un an și jumătate în temperaturi de – 5 grade

  1. În ziua de azi, numai de la animale ne-a rămas să învățăm ce înseamnă iubire adevărată. ..Ura,invidia,egoismul etc. sunt pe primul plan într-o societate modernă și democratică.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii