Noutăți

Video: Un balon uriaș a încurcat traficul într-un oraș chinezesc. Șoferii au crezut inițial că este un meteorit

Balonul imens care imita Luna a fost una dintre pricipalele atracții ale festivalului Lunii desfășurat în orașul Fuzhou, estul provinciei chineze Xiamen. Din cauza vânturilor puternice provocate de taifunul Meranti, balonul s-a desprins ajungând pe străzile supraaglomerate din oraș.

Șoferii au reușit să surprindă momentul cu ajutorul camerelor de supraveghere montate pe bordul autoturismelor. Mulți s-au declarat speriați pur și simplu, mai ales că de la depărtare obiectul imens părea mai degrabă un meteorit decât un simplu balon cu aer.

A fost destul de înfricoșător. Pur și simplu a trecut peste mașina mea. Inițial am fost convinsă că voi fi strivită. Este inadmisibil să vedem așa ceva în plină zi în trafic”.

Se puteau întâmpla multe accidente nedorite. E amuzant dacă privești înregistrările însă vă spun că a stârnit ceva panică pe șosea, eu eram acolo.”

Imediat subiectul a ajuns principala știre la televiziunile chinezești. Potrivit acestora nu s-au înregistrat pagube și nici accidente ca urmare a prezenței în trafic a „Lunii gonflabile”. Nu se cunoaște încă dacă există și o neglijență din partea muncitorilor care au asigurat balonul sau doar vântul puternic a fost vinovat de nefericitul eveniment.

sursa: metro.co.uk/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii