AIM radionica curs online

Noutăți

Un alt ACADEMICIAN român atacă Grupările Soroș în chiar Aula Academiei Române. Afirmații zguduitoare făcute acum câteva zile!

Maestrul Sorin Dumitrescu, unul dintre cei mai importanți oameni de cultură și spiritualitate ai contemporaneității, a citit un text extrem de puternic, prin mesajele transmise, în Aula Academiei Române, ne informează Active News.ro

Academicianul a vorbit miercuri, 24 august, despre fenomenul „colonizării în act a culturii identitare a României.” Acesta a cerut prestigioasei instituții să-și exercite rolul pe care îl are în societatea românească, opunându-se asaltului ideologic colonizator al „grupărilor Soroș”.

Sorin DumitrescuACADEMICIAN SORIN DUMITRESCU: ”În fine, am lăsat dinadins la urmă dezastrul, aflat în plină desfășurare, al colonizării în act a culturii identitare a României.  În aceste zile, vînzătorii de pămînt românesc, veritabili vînzători de țară, sînt dublați de intelectualii vînzători și ei de valori, adevărați uzurpatori ai axiologiei identitare. În ordine spirituală, colonizarea axiologică se execută într-ascuns, la adăpostul vacarmului politic generat de scenariul public al pedepsirii corupților. Ca urmare, colonizatorul poate umbla liniștit la tabloul de siguranțe ale sistemului de valori identitare, fără ca cineva să observe. „Grupurile Soroș” din România au fost special instruite și finanțate pentru a numi și implementa în posturile de conducere ale principalelor instituții responsabile cu orientarea culturii spirituale persoane și simpatizanți devotați „cauzei Soroș”!

MNAC, MȚR, ICR-urile, Uniunile de creație, Ministerul Culturii, ca să nu pomenim decît o mică parte, au devenit, peste noapte, adevărate centre de colonizare abuzivă, încît puțin lipsește ca în curînd să ne trezim chiar și cu un „Patriarh Soroș”!

Pentru națiunea română fenomenul colonizării reprezintă astăzi un „secret al lui Polichinelle”! Am putut asista de curînd la distrugerea șanselor electorale ale unuia din liderii politici proeminenți, operată, în timp record, doar de zarva cîtorva fundații fidele „cauzei Soroș! Lumea a tăcut și tace mîlc! Mi-ar fi greu să cred că acest mizerabil asalt ideologic colonizator ar fi rămas necunoscut actualei conduceri a Academiei Române. Atunci de ce se tace? Rolul excelentisim statal, conferit illo tempore de ctitorii Academiei, o obligă să ia urgent atitudine publică. Altminteri riscăm să ne trezim împresurați cu modificări care, treptat, vor reuși să facă din Academia Română o instituție dezamorsată axiologic și identitar, de nerecunoscut. Să nu fie!

Profit de împrejurare, pentru a cere respectuos Academiei Române, plenului și actualei conduceri, să-și exercite grabnic nobilele atribuții pentru care a fost creată.”, a spus Sorin Dumitrescu.

Citește textul integral aici: ActiveNews.ro

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

14 Comments on Un alt ACADEMICIAN român atacă Grupările Soroș în chiar Aula Academiei Române. Afirmații zguduitoare făcute acum câteva zile!

 1. Întrebare: la care lider politic proeminent se face referire în articol?

 2. In Romania,la fel ca in toate tarile ocupate ori aflate in sfera de interes politic,geo-strategic,militar ori financiar a SUA,asa zisele ong-uri sorososte (ori ale lui Gulem,in Turcia!)sunt ,in realitate agentii CIA(platite de Departamentul de Stat si nu de Soros!)pentru dezinformare-destabilizare si ,mai ales,control TOTAL AL AMERICANILOR in tarile respective. Cat timp se mentine injositorul Parteneriat strategic cu SUA,cel mai inrobitor din istoria sa milenara,Romania nu va fi un stat independent!

 3. Respect, daca sunt mai multi cu atat mai bine, luati pozitie ca ramanem fara istorie.

 4. Cata dreptate are domnul academician! Practic, aceste ONG-uri(sau WC-uri) ale lui Soros actioneaza ca un sampon pt poporul roman.
  Un sampon de spalat pe creier!

 5. Ei…mai,mai,mai,mai.De ce oare nu dati ascultare la ce va mai zic si eu de foarte mult timp.Soros este un membru al grupului.Deciziile nu se iau de catre Soros. In tara dumneavoastra, deciziile se iau si se implementeaza de catre”ROCKEFELLER FOUNDATION”.In majoritatea lor sint proiecte realizate si delegate de “CFR”=COUNCIL OF FOREGN RELATIONS”(unde o puteti gasi si pe madame CLIT-ON” sau HILLARI-OUS CLIT-ON, in special cind zimbeste.
  Majoritatea membrilor “CFR” cum ar fi “HEINTZ KISSINGER”SI NU HENRY KISSINGER sint toti membri ai altor grupuri, stiti voi care.
  SHARON PEREZ a declarant in fata unei adunari de oameni de afaceri ca “am cumparat Romania,am cumparat Polonia, am cumparat Bulgaria”-cautati pe internet si veti gasi acest filmulet.AVETI CURAJ SA-L DATI PE SITE??? DACA DORITI SPUNETI-MI SI VA VOI GHIDA SA-L GASITI.SI PE ACELA UNDE PREA SFINTIA SA PREAFERICITUL PUPA MINA PAPEI SI VA VA FACE TARA PRAF SI MUSULMANI.
  SOARTA ROMANIEI SA DECIS DEMULT.DECIMARE, OTRAVIRE, EXTERMINARE, CONFISCARE, INROBIRE.
  EU VA DAU SOLUTIA-REVOLUTIE CA IN ISLANDA-FARA ARME, SCANDAL,ETC.
  “ATI DORMIT DESTUL.NU MAI INGHITITI PAHARUL RUSINI SI UMILINTEI.O VIATA AVETI SI-O CINSTE.”

  • Ajutata sa găsesc videoul acela cu
   SHARON PEREZ

   • asta e : youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE.

    Dar nu am incredere sincer, ca e traducerea corecta. E usor sa scrii peste si sa scoti din context. Si e presedintele Israelului, Shimon Peres nu Sharon Perez.

    Nu va mai luati dupa tot ce zboara, ganditi si cautati din mai multe surse. E cel mai usor sa manipulezi prin dezinformare sau ignoranta.

 6. Dragii mei,
  Recomand cu multă căldură Getica lui Iordanes. Am devenit mare fan al lui Hermanaric, stră strănepotul lui Ostrogota.
  Mă rog, eu cred că-i chema de fapt Armanrig, respectiv Astrogeta şi erau geti getbeget, sau, mai pe limba de astăzi, erau moldoveni. ☺

 7. Cac-Ademicienii romani care se dau răniți de focul morții,au găsit deja inamicul nr 1 al situației dezastruase d.p.d.v. demolarea culturii romăne…
  I-ași întreba pe acesti Cac-Academicieni si pe d-l academician SORIN DUMITRESCU,unde au fost anul trecut cand s-au împlinit 135 de ani de la nașterea celui mai mare autor al neamului nostru,marele MIHAIL SADOVEANU…?!NIMENI din aceasă tristă instituțienu a organizat sau serbat decent si cu respect această aniversare…..RUȘINE să vă fie!Acum vi s-a ridicat sentimentul național,fierbe mania în voi si explodează mămăliga că acest Soroș (pe care nu-l pot înghiți) este pericolul nr.1 al culturii române.Păi tocmai aici este buba,dușmanul te lovește tocmai acolo unde vede că esti slab,nesimțit si dezinteresat…….L-ați apărat voi pe Sadoveanu vreodată de cănd a început campania detractorilor de dupa 1990 ,campania de distrugere a imaginii lui Mihail Sadoveanu?NU!Ați lăsat toate ziarele jegoase bulevardiere a la Evenimentul Zilei,ADEVARUL etc,ca să-l improaste cu noroi pe MIHAIL SADOVEANU.Să vă fie rușine!

 8. Camelian Propinaţiu // 13 septembrie 2016 at 20:38 // Răspunde

  Dintre toate ţările de pe-aici, RO e singura care-şi ia la mişto intelectual valorile naţionale. În postromânism, ne pomenim mereu cu câte o mica ciupeala te miri unde si nu stii daca e întâmplare sau nu. Mici exemple. Muzeul Naţional de Istorie face 20 de ani de reparaţii, iar cel al Literaturii a fost anihilat. Pt Centenarul Marii Uniri 2018 avem la Alba Iulia o groapa permanenta la intrarea spre Sanctuar. Iar pt cronicarul Neculce, străinul în Wikipedia, gaseste NUMAI la noi o rubrica originala, naţionalitate, din care rezultă din steag că nu era român! La Sibiu, primar fiind Iohannis, Gheorghe Lazăr din calcar înalt a fost înlocuit de unul din bronz fără soclu, luat la mişto ca încasator la toaletele ecologice când e popor în Piaţa Mare. La Bucureşti, Traianul de pe trepte e perceput ca o persiflare bestsellară a conţinuturilor Muzeului Naţional de Istorie. Etc.

 9. Toate,dar absolut toate ONG finantate de acest jidan ungur sunt cozi de topor si si-au vandut neamul si tara pentru 30 de argini,sa ne amintim ce a patit Iuda !

 10. Bravo Sorine!
  Te știam un bun pictor (și te felicit pentru intrarea în Academie) dar și pentru atitudinea ta civică împotriva acestui excroc internațional – Soros – care a făcut atâta rău culturii românești ca de altfel și celei americane. Dar mă întreb, te ascultă cineva?
  Mergi înainte, poate că te ascultă…
  Cu drag,
  Emil Chendea
  Sacramento, California

 11. cetățeanul tulburat // 14 ianuarie 2017 at 4:52 // Răspunde

  Luați cărțile gurului Soros la răsfoit și vedeți etapele care se parcurg pentru distrugerea unei națiuni…iar apoi dați timpul înapoi și analizați ceea ce s-a întâmplat în România din 89 și până în prezent…intr-una din etape scrie să pui la conducerea academiei unei țări, membri ai elitei globaliste…trădători în principiu.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii