Noutăți

Umblă vorba că autorii proiectului de lege a vaccinării obligatorii sunt pe statele de plată ale corporațiilor farmaceutice și că de aia sunt la secret!!!

Unul dintre lucrurile cele mai ciudate, în legătură cu proiectul de lege pentru vaccinarea obligatorie, este faptul că numele autorilor aberațiilor dictatoriale și fasciste din conținutul acesteia sunt secrete!!! Deși o serie de jurnaliști și organizații au cerut transparență în acest sens, penibilul promotor al acestei legi, ministrul Bodog, nu vrea să comunice nimic publicului. De ce oare? Ce s-ar întâmpla dacă românii ar ști cu nume, prenume și fotografie cine sunt cei care vor să transforme România într-un lagăr medical?

Tocmai de aceea, tot mai mulți oameni speculează că autorii acestui proiect de lege sunt sau au fost pe statele de plată ale corporațiilor medicale, cele care produc vaccinurile. Așa să fie? Tot ce este posibil, altfel nu înțelegem de ce acești indivizi sunt ținuți la secret.

Până la urmă, nu ar fi nicio noutate ca oameni care au lucrat pentru marile corporații să ajungă în punctele cheie ale statului român, exact unde au interese acele corporații. Să luăm doar cazul fostului Ministru al Agriculturii Valeriu Tabără. Fost angajat al Monsanto, a ajuns ulterior Ministru al Agriculturii și a promovat din toate pozițiile plantele modificate genetic…

Așadar, d-le ministru Bodog, cine sunt cei care au creat pasajele de tip nazist din proiectul legii vaccinării? Pe ce state de plată sunt sau au fost? Ce trebuie să facem pentru a afla acest lucru? Să dăm ministerul în judecată?

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Umblă vorba că autorii proiectului de lege a vaccinării obligatorii sunt pe statele de plată ale corporațiilor farmaceutice și că de aia sunt la secret!!!

 1. oare sunt romani?
  Oare cine a facut si legea privatizarii care a distrus economia Romaniei si i-a fost pusa sub nas lui P Roman?

  • AhamAmzaDeva // 15 mai 2017 at 8:51 // Răspunde

   Petre Roman este agent mostenitor al operei lui taticu’ lui, “domnul” Walter Roman pe numele sau adevarat Erno Ernest Neulander. EEN a luptat din partea Rusiei in Spania impotriva lui Franco si dupa mai multe trebi pe la Moscova, la Praga, a fost adus in Romania sa ne “fericeasca”. Ca el au fost si sunt inca multi, urmasi ai unor inaintasi din alte tari si care duc mai departe treaba parintilor lor pe teritoriul si impotriva Romaniei. [na: listele sunt publicate in carti, nu sunt informatii confidentiale/secrete deloc-spor la aflat propria istorie]

 2. Oricum sunt blestemate, slugile fricoase. In maximum doi ani de zile vor simti pe pielea lor furia poporului, chiar daca stau ascunsi.

  Exista ceeea ce se cheama pacat strigator la cer. Pe de-o parte.
  Pe de alta, parintii de copii au cuvantul teribil de tare. Animalele astea nu stiu cu cine se pun.

  De-aia stapanii se folosesc de slugi nestiutoare, pentru ca stiu ca blestemul este tare si-i lasa in fata pe fraierii nepregatiti.

 3. AhamAmzaDeva // 15 mai 2017 at 8:57 // Răspunde

  Nu ar fi de mirare sa fie platiti de catre diverse companii (ce medicii nu sunt? Nu prescriu doar de la companiile mari, pagubid statul, medicamente scumpe, in timp ce noi avem in tara produse facute in Romania si de 5-6 ori mai ieftine – Mai bine ar legifera ca se compenseaza doar medicamentele romanesti acolo unde exista alternative). Nu este de mirare ca a fost distrus Cantacuzino-ul!

  Nu am o problema cu vaccinare, dar numai daca vaccinurile sunt produse de catre Romani, pentru Romani cum se faceau pe vremea cealalta si erau toate bune din punctual asta de vedere.

 4. Nu doar umbla vorba ci chiar sunt! Secretizarea tine si de frica lor teribila de o reactie din partea populatiei in caz ca marlania nazista nu tine. De aceea se folosesc de interpusi tampiti, corupti si obedienti pana la limita ridicolului. In situatia in care lucrurile degenereaza furia multimii e indreptata catre acestia si autorii reali scapa nepedepsiti… Asa lucreaza oamenii “ocultei”, prin intermediari… In caz de… sa iasa doar slugile cu capetele sparte, nu si ei…

 5. Nu e de mirare ca numele acestor asasini, sunt secretizate! Nu trebuie sa uitam cine conduce Romania de 27 de ani!Aceste lucruri sunt gandite cu mult timp in urma, inainte de Lovilutie! Referitor la vaccinare, recomand spre informare, cartea dr. LOUIS DE BROUWER – VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI, editata la ed. VIDIA(e-mail:office@vidia.ro).

 6. Am văzut un clip pe Fb, care făcea refereire la o fnanțare din partea Severin Pharma din Arad către Adrian Weiner senator USR, nu am clipul, dar, se poate verifica. Clipul era făcut la o dezbatere pe tema vaccinării. O persoană îl acuză pe acesta de această finanțare. Cred că dezbaterea a avut loc la Sibiu.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii