Noutăți

Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor

 •  
 •  
 •  

Oare ce ne rezervă viitorul? Vom fi urmăriți pas cu pas, zi de zi, nu vom mai avea libertatea de a exista fără a fi controlați? Cine și de ce ne controleazaă? Problema majoră este aceea că… mulți dintre noi se lasă controlați fără a se gândi la repercursiuni.

Companiile din occident au început să implanteze microcipuri în mâinile angajaților săi. Microcipul respectiv este puțin mai mare decât o boabă de orez și conține informații strict personale.

Principalele “facilitățile” oferite de aceste microcipuri ar fi următoarele: se pot deschide ușile fără a avea nevoie de o cheie sau de un card de identitate, pot servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fi nevoit să porți cu tine bani cash.

400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

 

-1x-1implantare microcipurilor la compania Epicenter din Suedia

Postul de televiziune NBC News a prezis că până în anul 2017 toți americanii vor primi un asfel de microcip. Greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla până anul viitor, dar este evident că autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.

Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală putere asupra întregii populații. Se vor putea oare opune?

micro_00000reporter NBC News dând vestea implantării microcipurilor

Aceste vremuri par să fi fost anticipate de textul biblic unde se spun următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:

16. Şi ea (FIARA – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

reportaj de Mădălina Corina Diaconu

surse: NBC news, seeker network, theguardian.com

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

12 Comments on Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor

 1. Ori cei care au scris Biblia au fost niste vizionari extraordinari, ori cei de azi s-au inspirat din Biblie pentru a inventa un sistem de control draconic al populatiei.

  • Ambele sunt valabile.

   Viitorul este in schimbare, dar toate posibilele schimbari sunt anticipate de Dumnezeu, asa cum anticipam noi vremea urmarind norii. Doar El stie ce alegeri vom face, cum si cand vom reactiona. Dumnezeu alege oamenii cei mai sinceri, cu inima curata pentru a le transmite informatii utile pentru cei care traiesc in prezent sau viitor, astfel dezastrul poate fi amanat/evitat. Observam acest lucru la profetul Iona care fiind ascultat a salvat o cetate intreaga(Ninive).

   Raul vazut ca o entitate colectiva are in plan distrugerea creatiei si umilirea Lui Dumnezeu, raul se foloseste de orice informatie pentru a duce umanitatea si intregul univers in sclavie.

   Muti indivizi vor sa fie asociati cu numarul malefic, crezand ca sunt draci.
   Numarul malefic este pentru evrei stapanirea asupra omenirii, cantitatea de aur primita anual ca tribut de Solomon.
   Numarul malefic are ca semnificatie pentru cel care il are imprimat/tatuat/scrijelit, semnificatia de sclav.
   In trecut animalele si sclavii erau tatuati, li se puneau verigi in nas/urechi ca la porc/bou, erau si cazuri in care pecetea se aplica folosind fierul inrosit.

   Orice om tatuat, cu inele/cercei/verigi, ars, mutilat cu model, este un sclav.

 2. steaua albastra // 30 ianuarie 2016 at 19:02 // Răspunde

  Tot ce este scris trebuie sa se intample.

 3. Cartea Apocalipsa lui Ioan -ultima carte a Bibliei- este descoperirea pe care a primit-o din partea Domnului Iisus Hristos. Asa ca se poate spune ca Dumnezeu este vizionar. El stie mai dinainte cum vor evolua lucrurile pe pamant. – Domnul Iisus a spus: ,,Cerul si pamantul vor trece dar cuvintele mele nu vor trece”

 4. Nu este adevarata teoria, deschide GPS la telefon si vei vedea cat de repede se consuma bateria si este o baterie mare. Ce baterie are acel cip ca sa faca toate acele optiuni de localizare etc…?

 5. Ioana Banda Claudia // 1 februarie 2016 at 12:14 // Răspunde

  Cip-ul este cea mai mare inrobire a Fiintei umane! Atata vreme cat suntem adormiti vom crede toate minciunile! Biblia este un instrument foarte eficient de manipulare al annunaki-lor pe care il folosesc de mii de ani! Ei traiesc eoni de timp si cred ca au de gand sa termine definitiv cu rasa umana, sau cel putin s-o inrobeasca, iar elita iluminati le servesc foarte bine! Avem nevoie de o totala responsabilitate a cunoasterii si a actiunii! Cip-ul produce printre altele cancer, prin intermediul lui ti se iau toti banii din cont daca cineva din elita vrea asta, si este cel mai bun spion. Cititi carti despre cip-uri inainte sa afirmati ca nu e periculos! Daca ai cip, cineva care are un program poate sa iti modifice radical personalitatea, iar elita poate sa iti opreasca cip-ul si mori. Asta inseamna cip.

 6. 16,17,18…ma gindeam ca nu-i nici un bai daca nu poti ridica o piatra de doua tone.Dar daca totusi poti…Asta-i bhai!

 7. 1)Nu poți muri de la cipul ăla. .. e imposibil…
  2)cardul bancar are baterie și nu știu?
  3)nu totul e scris… omul si-o mai face și cu mana lui
  4) biblia nu e chiar așa mare brânză. .. sunt oameni ca mine, care nu cred în sfânta vostra fantoma și trăiesc fără probleme… si nici nu sunt ,,demoni”

 8. De cât sa pup picturi prefer sa mănânc pământ…

 9. Au fost oameni care au trait cu zece ,douazeci de schije in corp…mult si bine.Altora le-a fost suficienta una.Au fost oameni, care au trait cu tumori canceroase, mult si bine.Altora,le-a fost suficienta o singura celula.(apar teorii interesante privind originea cancerului.).Cardul bancar este citit de un aparat care are o sursa de alimentare(oricum nu prea stim noi ce vor face camerele alea pe care pe care astia le instaleaza peste tot.Te pot bate baietii in fata camerei ,ca politia nu are benzina pentru prostii!).Nu exista teoria conpiratiei;toti ne vor binele…noi suntem niste timpiti.Orice carte citeste-o si incearca sa o intelegi cel putin!Abia dupa aceea, sa spui ca nu este mare brinza.Nu vei sti niciodata ce o sa faci pina in momentul in care vei fi pus sa alegi.Dar,sunt sigur, ca in momentul in care ti se va arata, sugestiv, cu o mina ,pamintul si cu cealalta ,,pictura”,o sa o pupi…de cite ori iti vor spune!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii