Noutăți

Ultimele noutăți în Războiul Psihotronic

 •  
 •  
 •  

Testatate cu succes în Războiul din Golf, acum 25 de ani, armele psihotronice au evoluat constant fiind în mod incontestabil un pericol major la adresa libertății de gândire și acțiune.

Ca urmare a faptului că acțiunile psihotronice experimentate în Războiul din Golf au pus în evidență vulnerabilitatea unei armate obișnuite în fața acestora (cea irakiană în acest caz), marile puteri au pus la punct, pentru armatele lor, uniforme și căști speciale capabile să ofere un scut protector în fața unor atacuri similare. Cu alte cuvinte, războiul a trecut deja la un alt nivel, de neînțeles pentru omul obișnuit.

În ceea ce privește tehnicile de control și manipulare a populației planetei vorbim, de asemenea, de un alt nivel al agresiunii. Astăzi, una dintre tehnicile folosite este cea de IMPREGNARE INFORMAȚIONALĂ. Mai exact, vorbim despre impregnarea alimentelor sau a apei cu “informații” menite să genereze în ființa care le ingerează o anumită atitudine sau o tendință specifică, dorită de cei care operează. Mai mult decât atât, impregnarea informațională poate fi făcută chiar și direct asupra unei mase de oameni.

Astfel, fără a putea fi detectată vreo substanță chimică în corpul unui om sau în alimentele pe care le mânăncă, se obțin efecte similare situației în care acea substanță ar fi prezentă concret.

Mai multe însă despre noutățile Războiului Psihotronic puteți descoperi în acest episod al emisiunii Mistere la Granițețe Cunoașterii.

Vizionare cu folos!

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi vizionată în fiecare duminică, de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 22:00.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Ultimele noutăți în Războiul Psihotronic

 1. Ca de obicei, o emisiune excelentă Daniel Roxin !
  Dar, consider că, până sunt încă permise LEGAL, este imperios necesar ca ACUM(!) să realizezi emisiuni cu invitaţi cât mai prestigioşi/persuasivi despre iminenta VACCINARE FORŢATĂ a populaţiei României ! Cu DEZVĂLUIRI COMPLETE despre adevăratul scop al acestei măsuri diktatoriale cu consecinţe devastatoare şi ireversibile pt. români!

 2. Buna ziua.
  Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar prima data au fost testate cu succes in Decembrie 1989,in Romania,la asa zisa revolutie.La ce a inceput ca o revolutie si sa transformat in lovitura de stat.

 3. Impregnarea informationala este si aceea care apare din vechiul obicei romanesc al binecuvantarii, de catre capul familiei, a mancarurilor servite la masa unde se strageau impreuna toti membrii familiei. Puterea gandurilor si cuvintelor noastre este uluitoare asa cum au dovedit si studiile lui Masaru Emoto asupra apei. Eu cred ca suntem capabili să contracarăm multe din efectele nocive ale acestor arme psihotronice atunci când învățăm să ne observam si controlăm singuri capacitățile psihice.

 4. Buna ziua,
  Sunt o femeie care a fost si este atacata psihotronic zi si noapte, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. De aproximativ 12 ani, vecinii mei au platit niste criminali sa ma distruga fizic si psihic pe mine si pe familia mea! M au distrus! Mi au provocat cancerul, mi au distrus vederea, auzul, abia mai pot sa vorbesc de la atata durere! Nimeni nu m a putut si nu ma poate ajuta! Asta fac armele psihotronice! Te omoara si iti insceneaza moartea!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii