Noutăți

UE la un pas de prăbușire. Sondajele arată că peste o săptămână Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană…

Politica împotriva statelor-națiuni dusă de birocrații care conduc Uniunea Europeană, politică asezonată cu încurajarea colonizării arabe din ultimul an, a dus exact la radicalizarea celor care nu pot tolera transformarea Uniunii Europene într-un nou Soviet Suprem. Astăzi, tot mai mulți oameni vor să iasă din această toxică uniune… Peste toate, aceleași perdante politici au dus la amplificarea xenofobiei, la revigorarea mișcărilor de extremă-dreaptă…

Peste o săptămână, Marea Britanie se va pronunța supra rămânerii sau ieșirii din Uniunea Europeană. Cu fiecare săptămână care trece, numărul celor care vor să iasă este mai mare. Dacă britanicii vor ieși, urmările vor fi catastrofale pentru o uniune și așa cu multe probleme, și este foarte posibil ca și alte state să îi urmeze exemplul.

A nu se înțelege greșit ceea ce spun: și eu sunt pentru o uniune a statelor europene – însă una care le respectă identitatea națională și tradiția, una care nu le jefuiește în numele unor interese transeuropene, una în care nu comunitatea LGBT face legile și stabilește criteriile normalității!!!

Care este astăzi situația sondajelor efectuate în Marea Britanie în legătură cu acest lucru aflăm mai jos, dintr-o știre luată de pe HotNews:

“Campania pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana a ajuns la un avans de 4-5 procente inainte de referendumul din 23 iunie, potrivit sondajelor online realizate de ICM si YouGov, cifre ce au trimis lira sterlina la minimul ultimelor trei saptamani fata de dolar, informeaza Reuters.

Sondajul ICM pe 1.741 de persoane, realizat intre 3 si 5 iunie arata ca 48% ar vota pentru Brexit, fata de 47% cu o saptamana inainte, in timp ce 43 de procente sunt pentru ramanere, cu 1% mai putin decat in cercetarea anterioara.

Cele noua procente ramase sunt reprezentate de nehotarati.

Sondajul YouGov facut pe 3.495 de britanici in intervalul 1-3 iunie arata ca 45% ar opta pentru plecarea din blocul comunitar, comparativ cu 40% cu o luna in urma.”


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on UE la un pas de prăbușire. Sondajele arată că peste o săptămână Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană…

 1. Doar tantalaii pot crede ca Marea Britanie o va duce mai bine in afara UE.
  Dar, ca si alta data, Anglia, daca va iesi din UE va forma propria ei structura comunitara europeana asa cum a incercat si in trecut prin tarile EFTA (invinse la vremea respectiva de actuala Uniune Europeana). De curiozitate : comparati tarile EFTA cu tarile care pun betze in roate UE, si extinderii UE catre o Romanie aderata in totalitate, catre un UE extins spre Asia. Si o sa vedeti ca sunt cam aceleasi…care doresc evident si o “independenta” anglo-arabo-americana, cu “libertati” dincolo de limita normalului sub umbrela petrolului arab si fortei militare atlantice.
  Evident totul va fi sub conducere si control anglo-american.
  Atunci sa vezi democratie, piata de liber schimb fara impunerea “legii” cu forta si fara “crize” comandate de papusarii din umbra… o sa dea pe-afara ! Inclusiv cu bum-bum.

 2. karmapolice // 15 iunie 2016 at 16:49 // Răspunde

  adevarul este ca 75% din englezi sint pentru BREXIT-datele adevarate nu sint publicate evident..stau in Anglia si nu am intilnit deit f putine persoane care vor sa mai ramina-toti vor un statut al Angliei asemanator cu cel al Norvegiei, si mi se pare corect….

 3. Toate astea cu iesiri/intrari in gaoace sunt …… cum spuneau odata francezii – cauta femeia – ….. astazi IA URMA BANILOr si vezi, asa cum spun bancile in limbajul lor, cine este BENEFICIARUL FINAL AL BANILOR. Ia de aici nenicule : ,,cifre ce au trimis lira sterlina la minimul ultimelor trei saptamani fata de dolar, informeaza Reuters.”

  Iese Pla din mUE…..unii trebe’ sa mai isi mai faca neste’ banisori pe seama fraierilor.

 4. Oricum UK nu este decat un ghimpe american in coasta Europei. Este foarte bine daca UK iese, o noua sansa pentru Europa. SUA nu vor sub nici o forma o Europa puternica, cozile de topor, vanturarea pericolului rusesc si folosirea Europei de Est pentru agravarea situatiei, provocarea si intretinerea crizei refugiatilor, sunt doar cateva dintre armele cu care SUA vor sa tina Europa divizata, pentru a se opune prin toate mijloacele unei lumi multipolare si pierderii hegemoniei mondiale. UK n-a fost, mereu, decat agentul lor mizerabil pentru sabotarea constructiei europene. Niste gunoaie care nu au ce cauta in Europa.

 5. Americanii au creat criza economica pentru a distruge Uniunea, si au reusit. Iar cainele credincios UK le face, constiincios, jocul.

 6. nu iese

 7. Ar fii bine sa iasa. Pt ei.
  Cand nu erau in ue… era mai bine la ei. Acum e in ue si nu mai au industrie ca pe vremuri, padurile au restrictii… etc.

  UE e de 70 de ani. Imperiul Britanic are sute de ani si a colonizat toata lumea aproape. E imperiul in care soarele nu apune niciodata. La propriu. Atat de mare este. Australia, Noua Zeelanda, India, Singapore, Canada, Africa de Sud, USA… ca sa numim tarile mari. Nu discut de Nepal, Gibraltar si alte tarisoare mici.

  Chiar credeti ca nu se vor descurca fara batranul si obositul UE ???

  Aia au cucerit o lume. UE ce face ? Aduce toata suflarea araba sa colonizeze si sa ii zapaceasca. Da legi de rahat. Si banii sunt dispusi de la bruxelles.

  Eu as iesi… in locul lor.

 8. Daniel, cine hotaraste ce e normal si care ar mecanismul ce crezi tu ca va hotari impartial ce e normal?

  Intreb retoric la fel cum nu astept neaparat un raspuns.

  Eu nu pot intelege cum tu poti pune in aceeasi propozitie dacii si dumnezeul biblic. Metaforic, adicatalea. Nu se imbuca si se exclud.

  Gata m-am plictisit de scris caci stiu ca vorbesc degeaba…

 9. Matematic duce spre iesire,dar aia nu inseamna ca e ca si scoasa din UE,data de 23 e o zi decisiva pentru UK,au m-ai ramas 6 zile.

 10. Augustin Dagoste // 17 iunie 2016 at 12:21 // Răspunde

  Ce ne-a adus bun Europa? În 2004, la preaderarea la UE, a trebuit să renunțăm la industria siderurgică ori să o limităm ca o condiție de aderare la UE! Și am fost monitorizați (urmăriți!) dacă respectăm aceste cerințe. Noi am închis tot ce înseamnă industrie, agricultură și comerț și acum lucrăm pe bani puțini la ei, facem copii pentru străini, în loc să lucrăm acasă și să facem copii pentru România. Cine a cîștigat? Ei, vesticii. Asta e UE!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii