Noutăți

Tupeu de golan la vicepremierul Ungariei: “Aș fi dat mai devreme CU PUMNUL în masa românilor”. Dar noi avem oare “ac pentru cojocul lui”?

După ce în urmă cu o săptămână, Ministrul de Externe al Ungariei, Szijjarto Peter, a interzis diplomaților maghiari să participe la orice manifestare prilejuită de Ziua Națională a României, alți doi oficiali maghiari și-au arătat mizeria interioară atacând România într-o conferință ținută luni, la Budapesta.

Cu această ocazie, Semjen Zsolt, vicepremierul Ungariei, și Nemeth Zsolt, presedintele comisiei de politica externă a Parlamentului de la Budapesta au vorbit despre cât de proaste sunt relațiile româno-maghiare în ultimii ani și că în chestiunea românească, partea maghiară nu poate fi “deloc criticată; cel mult poate fi criticată ca nu a dat mai devreme cu pumnul in masa românilor.” (Evz.ro)

Astfel, refuzând să se delimiteze de gestul agresiv și provocator al Ministrului de Externe, cei doi au continuat să arunce paie pe foc, cu o aroganță demnă de secolele trecute, când ungurii abuzau în cele mai criminale moduri populația românească din Transilvania.

Ceea ce este limpede din atitudinea oficialilor ungari este faptul că vor reviziuirea Tratatului de la Trianon, cel care a  desființat Imperiul Austro-Ungar, că vor TRANSILVANIA și că vor face tot ce este posibil să încurajeze tensiunile dintre români și maghiari în Transilvania, sperând probabil la anumite evenimente care să ducă la transformarea Transilvaniei într-un protectorat UE.

Să sperăm că politicienii care ne conduc vor fi capabili să gestioneze provocările maghiare!

Până una-alta, faceți cunoscut filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – pe care îl puteți viziona mai jos. Ca să știe cât mai mulți care este istoria adevărată a acestui pământ românesc…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – filmul documentar care aruncă în aer revizionismul maghiar!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Tupeu de golan la vicepremierul Ungariei: “Aș fi dat mai devreme CU PUMNUL în masa românilor”. Dar noi avem oare “ac pentru cojocul lui”?

  1. păi din stepă au venit…..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii