Noutăți

Tu ai visat vreodată că zbori? Oamenii aceștia au visat, dar au și zburat… cu adevărat. Video

  •  
  •  
  •  

În îndepărtatul Orient se spune că pentru a cunoaște firea unui om trebuie să afli care sunt principalele sale temeri. Neîndoielnic, oamenii pe care îi vei vedea mai jos au și ei temerile lor. În termeni psihologici, teama de înălțime se numește acrofobie și afectează cam 5% dintre persoane. Ea este prezentă la fiecare om, într-o anumită doză. Se pare că la unii, așa cum este omul-liliac ce a realizat filmulețul de mai jos, acest instinct de frică s-a atrofiat aproape total. A rămas în locul său plăcerea totală și autentică de a zbura.

Un zbor de vis, fără deltaplan! Doar cu un costum special și purtând în spate o parașută pe care omul o va deschide abia după ce a experimentat până în ultima secundă posibilă bucuria intensă a întrecerii libere cu păsările cerului. De ce să vorbim despre frica de înălțime, când putem vorbi despre plăcerea intensă a zborului?!

Recunoaște, ai visat cel puțin o dată că zbori! Alții au trăit integral realitatea zborului; priveliștea și senzația trebuie să fie fantastice. Tu te-ai încumeta să intri în hainele omului-liliac, să plonjezi cu aripile întinse și să admiri maiestuoșii Alpi elvețieni în timp ce străbați văzduhul ca o săgeată?

Tomi Tohăneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii