Noutăți

Trump vrea uciderea jihadiștilor cu gloanțe înmuiate în sânge de porc, pentru ca aceștia să ajungă… în IAD (conform credinței musulmane)

Curentul.ro: Donald Trump a avut o reacție viruentă după atentatele din Barcelona. Președintele american a scris pe contul său de socializare: ”Studiaţi ce le-a făcut generalul Pershing, din Statele Unite, teroriştilor, atunci când îi prindea. Nu a mai fost teroare islamică radicală timp de 35 de ani!”. Povestea la care a făcut referire Trump a fost cea potrivit căreia generalul John J. Pershing, în războiul americano-filipinez din 1900, ar fi dispus executarea a 49 de prizonieri musulmani filipinezi cu gloanțe înmuiate în sânge de porc. El ar fi ordonat apoi îngroparea trupurilor înfășurate în piei de porc. Pershing l-ar fi eliberat pe cel de-al 50-lea prizonier pentru a le povesti cele întâmplate celorlalți rebeli. Speriați, aceștia ar fi depus armele. Istoricii susțin, însă, că așa ceva nu s-a întâmplat.

Pershing a povestit în autobiografia sa că trupurile unor rebeli Moro ar fi fost îngropate în mod public în același mormânt cu un porc mort, ceea ce ar fi urmat de transferul sufletului în iad, conform credinței musulmane. Pershing a adăugat că „nu a făcut nicio plăcere armatei să ia asemenea măsuri”. Dincolo de toate, ideea lui Trump este excelentă pentru că jihadiștii se aruncă în aer fiind siguri că astfel ajung în rai unde îi așteaptă x+1 virgine și mult alcool. Dar dacă sunt spurcați cu sânge de porc, conform propriilor credințe, ajung în iad.

Și fostul luptător în patru războaie cu Legiunea străină, activistul Cătălin Berenghi, bun cunoscător de pe câmpul de luptă al extremiștilor religioși, se opune construirii mega-moscheii în București. Acesta a adus purceluși vii să pască pe terenul din Expoziției dat cadou de Victor Ponta comunității musulmane din România și a îngropat mai multe carcase de porc în pământ, după care a montat peste 600 de cruci pe locul unde Erdogan vrea să construiască cea mai mare moschee din Europa, deși în sectorul 1 trăiesc doar 952 de musulmani.

Sursa: Curentul.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Trump vrea uciderea jihadiștilor cu gloanțe înmuiate în sânge de porc, pentru ca aceștia să ajungă… în IAD (conform credinței musulmane)

  1. cetățeanul tulburat // 21 august 2017 at 19:03 // Răspunde

    Conducătorii ăștia parșivi fac jocurile gangsterilor din Bruxelles, toate planurile pe care le au sunt de fapt împotriva umanității…nu stați cu mâinile în sân că ne umple ăștia țara cu musulmani…planeta e a tuturor nu numai a unora….nu vă mai lăsați spălați pe creier de trusturile fake news media… nu mai pupați icoane și pereți pictați că extratereștrii nu se consideră dumnezeii noștri, ne așteaptă să ne deșteptăm și să facem parte și noi din marea familie galactică, să ne lepădăm de traiul ăsta material și să trecem la calea spirituală…iar biserica nu are nici o legătură cu asta, ea ne-a fost inventată să putem fi controlați și manipulați…Dacă ar fi fost o instituție care să ne ajute să înțelegem și să ne învețe măcar cum să ne folosim corpul, mintea, conștiința…Însă ea nu caută decât bani, ne inventează sfinți, povești și îndobitocire în masă. Întrebați-vă de ce Vaticanul ține în subteran sub pază 24/7 biblioteca care conține informații, care ar fi foarte utile umanității?! Să urmeze oare in felul ăsta calea cea dreaptă?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii