Noutăți

Trump promite să fie “cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată” și să îngroape importurile chinezești în SUA

  •  
  •  
  •  

Dacă politica trădătoare a politicienilor români a fost de 27 de ani distrugerea industriei românești și înlocuirea ei cu “investițiile străine”, pe care toate guvernele s-au chinuit să le atragă, marile puteri economice s-au străduit întotdeauna să își extindă afacerile și să transforme țări precum România într-o piață de desfacere și un teren de exploatare a forței de muncă ieftine, pentru un profit mai mare pentru ele.

Astăzi, însă, noul trend dat de Donald Trump este cel de relocare a punctelor de lucru aparținând marilor companii în țara de origine, direcție pe care se pare că o vor urma și alte state. Într-o astfel de schemă, dacă s-ar generaliza, România ar intra în ultima fază a colapsului, după ce o clasă politică incompetentă și trădătoare ne-a pus pe tava asasinilor economici, a politicii globaliste de spoliere a națiunilor.

Desigur, nu poți să îl acuzi pe Trump de nimic, atunci când spune că va face tot ce îi stă în putință pentru a obliga marile companii americane să își aducă înapoi în SUA unitățile de producție, pentru a crea mai multe locuri de muncă și mai multă prosperitate pentru americani.

ActiveNews.ro: <<“Vom crea locuri de muncă. Am spus că voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată. Cred cu adevărat acest lucru”, a afirmat Trump, în conferința de presă susținută la Trump Tower din New York. El a citat mai mute concerne auto precum Fiat/Chrysler și Ford, care și-au asumat angajamente cu privire la activităților lor în SUA. “Vești mari vor fi anunțate în următoarele două săptămâni despre grupuri care vor construi în Vestul Mijlociu”, a mai spus președintele ales, exprimându-și speranța că General Motors și industria farmaceutică vor urma acest exemplu.>>

Marea bătălie economică va fi dată cu China, pe care noul președinte american o consideră principalul inamic al SUA. În campania  electorală el a promis că va introduce taxe vamale prohibitive de 45% asupra importurilor din China, pentru a preveni omorârea mărfurilor americane concurate de cele chinezești. Dacă așa va fi, rămâne să vedem în viitorul apropiat.

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Trump promite să fie “cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată” și să îngroape importurile chinezești în SUA

  1. Luptati-va pana la epuizare,America cu China,Romania cu Ungaria,Uk cu EU,orasul meu cu orasul tau,Steaua cu Dinamo…etc,etc.Este in natura umana nationalismul,ca si crima,setea de putere,recunoastere.Nu trebuie decat sa vina cineva care stie cum lucreaza acestea la nivelul psihicului,si numai prin vorbe ii uneste la oaste sub steaugul lui.Vin ca boii la taiere si nu stiu de ce.Donald le promite ostasilor lui ca decat sa moara mama mai bine sa moara măsa.Si ceilalti (chinezii) asisderea.Marie Le Pen nu va trebui sa se straduie deloc.Din pacate nu are antidot aceasta.Dumnezeu vegheaza butonul nuclear ca altfel de mult nu mai existam.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii