Noutăți

Trump este hotărât să deporteze 3 milioane de migranți ilegali!!! Doamna Merkel, nu îi chemați în Europa?

Consecvent promisiunilor din campania electorală, Donald Trump a declarat într-un interviu acordat pentru CBS, la puțin timp după alegerea lui, că este hotărât să deporteze migranții ilegali și că nu a renunațat la ideea de a construi un zid la granița cu Mexicul. Pe aceste teme, mulți l-au acuzat de discriminare și rasism. Dar, ne întrebăm noi, nu cumva este în spiritul legii și al normalității să nu tolerezi migranții ilegali în propria ta țară? Că doar SUA sau orice alt stat, nu este un sat fără câini, nu?!

“Vom baga la inchisoare sau deporta pe cei care au comis infractiuni, pe cei care fac parte din bande infractionale sau sunt traficanti de droguri – ar putea fi 2-3 milioane” a declarat Trump. “Daca sunt ilegali, ii scoatem afara din tara” (Pro Tv)

Dar, există o soluție: Mama Merkel i-ar putea aduce în Europa, impunându-i pe cote, tuturor membrelor UE. Că așa e în democrație!

Trecând peste ironie, este clar că victoria lui Trump și politica acestuia față de imigranții ilegali reprezintă lovituri grele date politicii de islamizare a Europei promovată în special de Germania și Franța.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Trump este hotărât să deporteze 3 milioane de migranți ilegali!!! Doamna Merkel, nu îi chemați în Europa?

  1. :))Bravo Trump:))!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii