Noutăți

Trofeul Golden Foot pentru Gheorghe Hagi

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a primit trofeul Golden Foot, oferit de prinţul Albert de Monaco, în cadrul unei gale la Monte Carlo. La această ceremonie Gheorghe Hagi şi-a imprimat talpa piciorului pe aleea “Promenada Campionilor” de pe riviera staţiunii. Trofeul Golden Foot este echivalent cu trofeul Hall of Fame.

GOLDEN-FOOT

foto digi sport

Printre celebrităţile care au primit această distincţie de-a lungul timpului se numără Pele, Maradona, Roberto Baggio, Zidane, Romario sau George Best, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

Gheorghe Hagi are amintiri plăcute de la Monte Carlo, loc unde a  reușit să-și treacă în palmares două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray, potrivit site-ului oficial al Academiei Hagi.

12002996_894243087278789_7903470625374421181_nfoto radio craiova

În 1994 Hagi marca unul dintre cele mai apreciate goluri ale campionatelor mondiale de fotbal. A fost clasat pe locul 17 al celor mai frumoase goluri din istoria acestor campionate şi a fost studiat la nivel internaţional, pentru felul în care mingea nu s-a învârtit în aer în timpul “zborului” către poartă.

surse: mediafax, radio craiova, prosport


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii