Noutăți

Tratamentul viitorului!!! 500.000 de dolari pentru vindecarea cancerului. Uimește-te!

  •  
  •  
  •  

Ce s-ar întâmpla dacă am găsi un remediu pentru cancer, dar nu ni l-am putea permite? Este dilema care ar putea lovi biroul miniștrilor sănătății din întreaga lume în termen de doi ani, susține ziarul The Courier Mail.

O descoperire promițătoare în combaterea leucemiei, poate duce la vindecarea pacienților cu un singur tratament. Este o descoperire “bombă”, dar vine cu un preț imposibil.

Tratamentul presupune extragerea de celule T (parte a sistemului imunitar) de la un pacient, modificare lor pentu a recunoaște leucemia, folosind în plus un virus HIV dezamorsat, capabil să distrugă cancerul, un antigen numit CD19.

Un număr de pacienți cu cancer care au încercat acum patru ani acest tratament experimental, dezvoltat la Universitatea din Pennsylvania, SUA,  sunt încă în viață, fără urmă de cancer.

DAR… odată ce tratamentul ar fi comercializat, ar putea costa până la 500.000 $ de pacient. (Ce business pentru industria farmaceutică!!!)

26_cancer_g_w

Dezvoltarea acestor produse este extraordinar de scumpă, deoarece acestea sunt cu adevărat personalizate,” a declarat dr. Dr Dawn Driscoll de la DCi Biotech. Trebuie să iei țesut de la pacienttratamentul este personalizat și dezvoltat și apoi dat înapoi la pacient.

Dacă vom construi o instituție pentru a trata 5.000 de pacienți, vom avea nevoie de 60-70 persoane pecializate și de până la 700 de angajați; construcția însăși ar costa milioane și chiar mai mult pentru a funcționa“, a mai spus el.

În prezent, tratamentul unui pacient de cancer poate costa milioane, dar costul se pierde încet prin intermediul mai multor spitalizari și chimioterapie, radioterapie și tratamente cu medicamente.

Soluțiile scăderii costului pentru fiecare pacient ar putea include plata de la guvern, regândirea unor programe de sănătate, subvenții, gratuități.
Money, Stethoscope And Pills, Medical Insurancetraducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu
P.S. În același timp, soluțiile naturale ale terapiilor alternative, ieftine cel ma adesea, sunt ignorate sau blamate. Vorba aia, ar strica afacerile industriei farmaceutice!
surse: The Courier Mail, the telegraph

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Tratamentul viitorului!!! 500.000 de dolari pentru vindecarea cancerului. Uimește-te!

  1. Unele surse spun ca in USA 1 din 4 decese e cancer pt care se cheltuie in tratamentul actual 500 000 USD.

  2. O dieta alcalina ce are ?Daca un bolnav de cancer ar dori sa cunoasca ma multe lucruri despre el despre boala despre Dumnezeu si le ar si aplica 100% s ar vindeca …..dar e mai usor sa fii manipulat de instituția medicală care obține profituri uriase de pe urma bolnavilor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii