Noutăți

Mihaela Bosca la Miss Exclusive of the World 2015

  •  
  •  
  •  

În urmă selecţiei naţionale Miss Exclusiv România 2015, organizată in capitală de către agenţia Exclusiv Event, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Exclusive of the World în ţara noastră, Bosca Mihaela a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Exclusive of the World 2015, competiţie care se desfăşoarăura în acest an în Turcia în perioada 27 iulie – 17 august, iar Marea finală va avea loc în Amfiteatrul antic din Cesme, în data de 15 august, fiind transmisă în direct de către postul TV8. În Competiţie vor participa 50 de ţări.

07151432-1985127026
Mihaela Bosca are 23 de ani, 1,78 m înălțime, dimensiuni 89 — 60 — 91 și este născută în Sighetul Marmației. Este absolventă a Facultății de Litere profil română-franceză din cadrul Universității de Nord Baia Mare și este la prima sa experiența internațională de acest gen.

“Ocazia de a participa la o competiție internațională de frumusețe este un privilegiu, o onoare, dar în același timp presupune și o mare responsabilitate. Într-o asemenea competiție nu te prezinți doar pe tine, ci reprezinți țara în care te-ai născut, țară care te-a format, locul de unde ai luat tot ce porți în suflet toată viața. În cazul meu, voi reprezenta o Românie frumoasă, cu o mare valoare culturală, istorică și etnofolclorică, o țară care are multe de spus și de arătat. Din acest motiv, nu îmi va fi deloc greu să insuflu tuturor spectatorilor și telespectatorilor care vor urmări această competiție un sentiment plăcut legat de România și dorința de a o vizita. Această oportunitate pentru mine personal este un examen, un test de maturitate, o șansă de a mă vedea ce fel de român sunt, cât am învățat de-a lungul anilor și cât pot să transmit și altora mai departe”, a declarat Mihaela Bosca pentru agerpres.

„Mihaela Bosca este la prima sa experienta de acest gen, Mihaela are frumusetea, carisma si inteligenta necesara pentru a ne reprezenta tara cu cinste! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!”, a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Exclusiv Of The World Romania.

surse: Miss Exclusiv România 2015, agerpres, comunicate-online.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii