Noutăți

Transa și lumile subtile. Putem comunica cu Lumea de Dincolo?

Probabil că sunt puțini oameni care nu s-au întrebat dacă există o Lume de Dincolo, dacă viața continuă după moarte… Dintre cei care și-au pus astfel de întrebări, unii au mers mai departe și s-au întrebat dacă, în viață fiind, s-ar putea găsi o cale de comunicare cu lumile subtile. Printre aceștia s-au aflat și destui oameni de știință care au refuzat teza materialismului și, plecând de la convingerea faptului că trebuie să existe ceva, au creat aparate speciale și au făcut experimente menite să deschidă o poartă de acces către alte realități.

Din cele mai vechi timpuri, în culturile străvechi de pe toate continentele, au existat persoane cu abilități speciale, numite șhamani, preoți, inițiați care, folosind adeseori meditația sau plante cu proprietăți deosebite, au mijlocit pentru ceilalți din comunitate legătura cu lumea spiritelor. Să fie reale aceste lumi subtile? Oare o stare modificată de conștiință cum este TRANSA ne poate face să dăm vălul la o parte pentru a pătrunde într-o altă realitate?

Despre toate acestea veți afla mai multe în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Transa și lumile subtile. Putem comunica cu Lumea de Dincolo?

 1. …oare sa scriu o carte?Oare sa le vorbesc?Iata intrebarea,pare desigur corecta.Insa vei avea ,sa zicem,cel putin citeva miliarde de raspunsuri,absolut timpite.Exista raspunsuri la orice, chiar si la intrebari timpite;raspunsuri timpite!Transa ar putea fi o raspuns individual, corect, cu conditia sa nu-ti scape esentialul.Matricea…in rest subiectul este foarte bun!

 2. Va urmaresc cu mult interes emisiunile si va pretuiesc mult de aceea va scriu.Sunt un teolog , studiez biblia de aprox.30 ani.Invitatii Dvs.care ne dezvaluie descoperirile de ultima ora a biologiei si fizicii cuantice in asa fel incat sa putem pricepe toti sunt niste oameni minunati.Toate descoperirile din zona ne newtoniana au fost revelate intr-un limbaj foarte simplu cu mult timp in urma in ‘cartea cartilor’ care nu se vrea o carte stiintifica ci doar ne arata calea spre viata vesnica care incepe dupa moarte.Orice om traieste vesnic indiferent daca realizeaza sau nu acest lucru.
  Diferenta dintre Newton si cuante este asemenea prapastiei dintre religie (nu conteaza care) si credinta.Intrebati de multe ori cum se face ca descoperiri care au fost facute cu zeci de ani in urma nu sunt studiate in scoli.Exact la fel se intampla cu adevarul biblic care nu este dorit .Va admir pentru deschiderea spre esenta lucrurilor ,a adevarului si sunteti dispus sa luptati pentru asta.Ati fi dispus spre o viziune biblica a lumilor subtile.Nu este un domeniu in care stiinta are primul cuvant ci ceea ce Dumnezeu a revelat oamenilordespre asta.
  Cu multa consideratie Tudor

 3. cetățeanul tulburat // 1 ianuarie 2017 at 8:16 // Răspunde

  DUMB’s deep underground military base …există cu ghiotura pe această planetă… De ce tocmai acolo? Cineva are ceva de ascuns! Într-una din ele, cam umblă o vorbă prin târg precum că, stăpânii planetei au o armată de mediums cu care se ia si se păstrează contactul, cu camarazii lor transferați dincolo…și culmea, cică le oferă multe informații tehnologice!!! :))

 4. ADRIANA ZAHARESCU // 3 ianuarie 2017 at 18:47 // Răspunde

  Am fost extrem de ncantata sa constat acest subiect printre celelalte
  Sun foarte multi ani, de cand ma preocupa acest subiect.Eu, am 72 de ani, iar de la mama mea, am aflat ca facuse parte dintr-un grup de “spiritisti”care lucra pentru casa regala inainte de primul razboi. Ori cum Transa si informatiile pe care poate sa le evidentieze, este un domeniu sensibil apropiat. am deschis ochii aasupra lui, de mult. In plus dect ce s-a evidentiat in emisiunea dumnevoastra, ar fi cred importante, alte emisiuni, care sa aprofundeze subiectul, macar pentru a da curaj oamenilor sa incerce aceasta fabuloasa experienta
  Cand vor fii cunoscute subtilitatile vietii in trup si ale celei din afara trupului, respectiv ar fi inteleasa nemurirea sufletelor, oamenii, ar aintelege mai profund si mult mai temeinic, ca avem o misiune a vietii in trup si ca a o constientiza, inseamna a ne stradui sa o implinim.O cunoastere in acest domeniu, ar face mult mai usor suportabila moartea, panaceul cel mai important care strica calitatea vietii la senectute a multor oameni
  Dumnezeu, ne-a conceput perfecti.De-a lungul vietii sufletului in diverse intrupari, ne-am abatut deseori de la ceea ce ar fi putut fi viata noastra. Stiintele, ne anunta astazi, ca a venit timpul sa ne straduim constienti, sa reparam rual facut in absenta cunoasterii adevarului Va iubesc si va pretuiesc bunele intentii, si regret ca nu ne puteti zilnic, imbogati cu cunoasterea la zi a omenirii Adriana

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii