Noutăți

Tinerețe fără bătrânețe – Stoparea îmbătrânirii și regenerarea celulară

  •  
  •  
  •  

Cine nu și-ar dori să trăiască tinerețea fără bătrânețe? Cu toții ne-am dori, desigur!

Eu am fost preocupat de o viață echilibrată și de soluții capabile să inhibe procesul de îmbătrânire încă de la 22 de ani și cred că am obținut rezultate destul de bune, în condițiile în care pot pretinde că am 40 de ani și să fiu crezut fără reținere, deși împlinesc foarte curând 53.

Pentru că stoparea sau încetinirea procesului de îmbătrânire m-a preocupat și mă preocupă în continuare, am considerat că ar fi interesant, pentru mulți dintre cei care mă urmăresc, să abordez acest subiect împreună cu reprezentanții unei clinici de sănătate din București care, prin particularitatea abordării, oferă soluții în această direcție.

Atăzi, la nivel mondial, se caută și se pun în practică soluții dintre cele mai ingenioase și avangardiste. Totuși, există și câteva „chei” care sunt la îndemâna tuturor.

Despre unele dintre soluțiile capabile să ne prelungească perioada de tinerețe fizică, energia și aplombul până la vârste înaintate voi vorbi în acesastă emisiune, împreună cu dr. Mihaela Dascălu, medic specialist, și Daniel Hanganu, manager al Clinicilor medicale ScienceMed.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
https://www.sciencemed.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii