Noutăți

Ticăloșia ambasadorului SUA la Chișinău: “Moldova NU este România. Moldovenii sunt o națiune aparte”

Și iată cum Unchiul Sam își dă arama pe față prin intermediul ambasadaorului său de la Chișinău, James Pettit. Potrivit acestei creaturi certate cu istoria și cu adevărul rezultă că:

1. “Moldova nu este România”

2. “Moldova îşi are propria ei istorie”

3. “Alăturarea de România nu este o alegere practică şi nu este o alegere care va face lucrurile mai bune în Republica Moldova”

4. “Este important ca moldovenii să se recunoască a fi moldoveni, o naţiune aparte”!

5. “Moldova trebuie să rămână un stat suveran și independent!”

A face astfel de declarații înseamnă că ori nu înțelegi pe ce lume trăiești, ori exprimi o înțelegere făcută între SUA și Rusia care pune batista pe țambal în proiectul unirii Moldovei cu România. Practic ambasadorul american la Chișinău pare mai degrabă un agent al Moscovei, această teză mistificatoare a istoriei fiindu-le foarte dragă rușilor.

Ținând cont de faptul că o astfel de declarație nu este făcută de un oarecine, ci de reprezentantul SUA, ea va alimenta și va da putere tuturor adversarilor Unirii. Prin urmare, nu cred că ambasadorul James Pettit este atât de prost încât să facă din inițiativă proprie o astfel de declarație. Pur și simplu, el exprimă noua abordare geostrategică a americanilor. Dacă nu este așa, ambasadorul ar trebui să fie retras de SUA de la Chișinău și să fie dat afară din diplomație. Este singura variantă prin care americanii se pot spăla de această mizerie. Dar va face Jandarmul Planetar așa ceva?

În mod firesc, acest nefericit eveniment antiromânesc va amplifica în România antipatia față de americani. Antipatie care se adaugă la faptul că tot mai mulți români știu că Visul American a murit în SUA, că libertatea americanilor este sub un mare semn de întrebare, că Statele Unite sunt și ele sub ocupația evreilor sioniști!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Ticăloșia ambasadorului SUA la Chișinău: “Moldova NU este România. Moldovenii sunt o națiune aparte”

 1. Pai de ce va mirati? Daca ne-am facut „parteneri strategici” cu Satana?! Afirmatia facuta in bataie de joc la adresa statului roman, de catre reprezentantul Stapanilor americani , arata clar faptul ca ei se adreseaza NU unui stat independent, nici unei colonii in adevaratul sens al cuvantului, nici macar populatiei unui stat componet al SUA , ci pur si simplu, unei populatii de MAIMUTE, caci de fapt asta suntem pt ei. Probabil ca americanii ne considera demult, „maimutele lor strategice”.

  • O voce romaneasca // 31 august 2016 at 15:12 // Răspunde

   Acest ambasador care sapa groapa Romaniei nu face decit sa atite spiritele de revolta din Statele Unite. (stim ca cine sapa groapa altuia …..)
   Multe din statele din SUA isi pot aplica foarte bine motivatile date de acest ambasador pentru a sustine ca practic orice stat cu administratie americana NU ESTE SUA!
   I.E. TEXAS NU ESTE SUA! sau ALASKA NU ESTE SUA, etc.
   Oare, James Pettit stie citi moldoveni si-au sacrificat viata din patriotism romanesc?
   James Pettit trebuie sa se informeze cite milioane de moldoveni au fost exterminati si deportati DIN VINA CA SUNT ROMANI!

   • O alta voce romaneasca // 31 august 2016 at 16:06 // Răspunde

    Il invit pe ambasadorul James Pettit sa se uite la pagina web a ambasadei:

    https://moldova.usembassy.gov/index.html

    exista butonul pentru versiunea in limba ROMANA:

    https://moldova.usembassy.gov/ro/about-us.html

    Il rog insistent sa afle cite milioane de moldoveni au fost exterminati si deportati DIN VINA CA SUNT ROMANI!

    • O voce romaneasca // 31 august 2016 at 16:29 // Răspunde

     Este foarte interesat ca
     JAMES D. PETTIT a declarat :

     “La Washington avem o școală specială pentru diplomați și eu am început să studiez acolo limba română – ….”

     “Am învățat limba română din respect pentru poporul Moldovei.
     Am studiat limba română pentru că e limba de stat a țării dumneavoastră ”

     – See more at: http://flacaratv.md/interviu-ambasadorul-sua-james-d-pettit-despre-eminescu-si-frumusetea-limbii-romane.html#sthash.EThvRyXx.dpuf

     Prin urmare JAMES D. PETTIT trebuie sa invete si adevarata istorie pentru a face cunoscut GENOCIDUL ROMANILOR din BUCOVINA si BASARABIA.

     Stramosii nostri nu au liniste pina nu se recunoaste oficial MILIOANELE de crime facute din BUCOVINA si BASARABIA!

     • O alta voce romaneasca // 31 august 2016 at 17:30 //

      JAMES D. PETTIT ar trebui sa ia si lectii serioase de DIPLOMATIE. A dat cu bita in balta …..
      A deschis cutia Pandorii!
      JAMES D. PETTIT va fi bintuit de stramosii nostri pina se va infaptui UNIREA!

      Este foarte posibil sa fi fost influentat si manipulat de niste scriitori mediocri basarabeni care nu ar mai fi considerati ca niste personalitati dupa unire!

      ACUM mai mult ca niciodata trebuie sa ne mobilizam sa infaptuim UNIREA!

 2. SUA ar trebui somata sa-i retraga acestui individ acreditarea de ambasador pentru Moldova !

  • Nu e nevoie de somatie, un ambasador e expulzat oricand doreste tara gazda. Daca moldovenii se complac sa stea capra, e de-acum vina lor.

 3. Pai, daca e american la ce te astepti? Astia cred ca sunt 10 turnuri Eiffel in Paris, ca pot sa voteze pentru un prim-ministru in Australia, ca Razbiul Stelelor este dupa o intamplare adevarata…. si ca moldovenii sunt natiune separata… Inculti, prosti si aroganti…. Ambasadorul poate sa faca exceptie?

 4. E reconfortant sa vezi un text normal, scris cu tonul potrivit, in spatiul public romanesc, in ziua de azi. In halul asta am ajuns!

 5. ..asa cum o zas gospodin polcovnic,,daca vreti Moldova inapoi,ori aveti un prieten puternic,ori sunte-ti de partea noastra”A dreq rus glumet…!Ai nostri se pare ca au gustat-o doar 50% . :))

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii