Noutăți

The Times: „Europa este ÎNGHIȚITĂ de islamiști! NU este o criză umanitară! ”

Prestigioasa publicatie britanica The Times a publicat un comentariu in care atrage atentia ca acceptarea in masa a imigrantilor este o „uriasa greseala”. „Cultura Europei va fi transformata pentru totdeauna”, afirma autoarea articolului.

Editorialista Melanie Phillips este printre putinele din presa occidentala care atrage atentia asupra efectelor nefaste ale valului masiv de imigratie din Orientul Mijlociu, ne informează aktual24.ro

Pentru inceput, ea acuza ipocrizia celor care saluta frenetic venirea imigrantilor, spunand de fapt ca vor sa arate celorlalti cat sunt de virtuosi. „Acesti oameni vorbesc de fapt despre ei. Exprimarea publica a compasiunii arata ca acea persoana este buna. Absenta unei astfel de atitudini demonstreaza cruzime. Se cheama ‘semnalarea virtutii’, iar acum a ajuns la niveluri nebunesti cu criza refugiatilor”, scrie Phillips.

Ea a adaugat ca multi dintre imigranti nu sunt refugiati, asa cum sustin liderii de opinie de stanga, ci au venit din motive politice si economice.

„Nu este criza umanitara. Este o criza politica: un val imens si fara precedent de oameni si misca spre zonele dezvoltate, amenintand sa inghita Europa. Acesti oameni nu incearca sa isi salveze viata”, mai spune Phillips.

Consecintele acestei migratii vor schimba Europa pentru totdeauna, adauga jurnalista.

„Marea majoritatea a acestui val sunt musulmani. ONU estimeaza ca 70% dintre imigranti sunt tineri. Daca se stabilesc in Europa, foarte probabil ca vor veni si familiile lor. Prin urmare, cultura Europei va fi transformata. Angela Merkel a admis deja ca Germania va fi schimbata de acest aflux socant”, scrie Phillips.

Un alt aspect sesizat de jurnalista este ca Europa accepta entuziasta atat de multi musulmani, in timp ce ii respinge pe refugiatii crestini.

„Asa cum spunea lordul Carey of Clifton, fostul arhiepiscop de Canterbury, crestinii din Orientul Mijlociu au fost crucificati, decapitati, violati, fortati sa se converteasca, insa guvernul britanic a refuzat sa acorde azil crestinilor care incercau sa plece din Irak si Siria. Cu putine exceptii, precu Polonia si Cehia, tarile crestine din Europa se inchid in fata refugiatilor crestini in timp ce isi deschid granitele pentru sute de mii de musulmani”, a subliniat jurnalista de la The Times.

Sursa: http://www.aktual24.ro/the-times-articol-curajos-nu-este-o-criza-umanitara-europa-este-inghitita-de-islamisti/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on The Times: „Europa este ÎNGHIȚITĂ de islamiști! NU este o criză umanitară! ”

 1. Pai daca atat de puternica e cultura europeana incat sa fie “inghtita” de niste oameni simpli in general si cu educatie cel mult medie cel mai probabil inseamna ca 4000 de ani au trecut degeaba.Ironic este ca de fapt ca stiinta clasica, arta a ajuns de fapt tot din Mesopotania in Europa.

  • Esti un naiv. Arheologi descopera dovezi ale civilizatiei Europene de acum 23-30 de mii de ani si tu ii dai cu Mesopotamia.
   Ma dor degetele scriindu-va ca acestia nu sint originari din zonele de conflict.
   Uitati-va la fetele lor din poza,toti sint de origine Srilanka-indiano-pakistaneza. Acestia au fost adusi la munca in oriental mijlociu si nu se mai intorc acasa. De cind au inceput conflictele in zona si-au pierdut locurile de munca si sa redus nevoia pentru ei.Acum multi dintre ei informati de rudele si contactele din vest au fost sfatuiti sa incerce o alta optiune. De aceea au si informatiile necesare si finantare (bani trimisi din vest)pentru a se indrepta catre vest. Bine inteles ca “guvernul” modial a luat hotarirea sa profite de aceasta situatie prin incercarea de distrugere a unitati populatiilor europene care sint cam greu de convins sa accepte masurile satanice de control impuse de ei.
   Marile concerne international care tin politicieni la putere in vest prefer acesti muncitori care sint mai usor de manipulate si care necesita cheltuiieli reduse si executa rapid ce se impune.Pe cind europeni sau cei stabiliti in Europa cer drepturi.Vezi crizele create cu scopul de a pune cu botul pe labe a muncitorul European prin scaderea nivelului de salarizare si eliminarea “middle class”. Cu fiecare val si criza create conditiile benefice din contractile de munca a muncitorului European au disparut treptat treptat.
   O alta alta problema este ca acestia se si inmultesc rapid, educind copii lor la acesi cultura a supuneri si acceptari orbesti a regulilor impuse de angajatori.Maninca putin,sint usor de controlat si speriat prin religie, au o inaltime medie de 1.50,1.60 metri si un “life span” foarte jos, adica traiesc maximum 50-55 de ani,si pot fi foarte usor eliminnati prin medicatie. Fiind foarte spalati pe creier ca vestul este cum este.Usor de facut experimente pe ei si expusi la marketul de “organ donors” si multe altele.
   Si nu in cele din urma usor de exterminat cind in masa prin otravire continua prin apa si mincare.Vezi planul de exterminare a populatiei”Agenda 21-Agenda pentru secolul 21″.De exemplu in UK(singura din ue) TOATA APA/bauturile CONTIN FLUORIDE,ASPARTAME IAR “CODEX ALIMENTARIUS”ESTE IMPLEMENTAT DE MULTI ANI DE ZILE,IAR GEENHOUSE FOOD SI GMO’S SINT LA ORDINEA ZILEI.
   AVEM O TREABA SERIOASA IN DESFASURARE AICI ,BAIETI.SERVICIILE FUNERARE SE INTILNESC LA FIECARE PAS PE STRAZILE DIN UK DE LA UN TIMP.SAU INMULTIT CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE. VENITI SI VEDETI SAU FOLOSITI GOOGLE STREET MAPS.
   ASA CA MACAR AVETI GRIJE DE VOI SI NUMAI VENITI AICI CU COPII ROMANIEI CA VA ELIMINA ASTIA URGENT.IMBUNATATITI VIATA ACASA LA VOI SI NU VA MAI FACETI GRIJI DE ALTI,CA ARE CINE SE OCUPA DE EI.

 2. Vezi atentatul fara precedent la Paris. Astia vor sa impuna Sharia, legea islamica in intreaga lume. Nonmusulmanii trebuie supusi si musulmanii sa fie cei cu autoritate….e incredibil ca am deschis usa

 3. Umanismul nu are religie

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii