Noutăți

The Independent (1993) despre eroul antisovietic… Osama Bin Laden

  •  
  •  
  •  

Faptul că multe dintre grupările teroriste au fost finanțate de americani, cel puțin la începutul activității lor, nu mai este de mult o noutate. Că, vor pretinde ei, în acel moment acea fracțiune militarizată lupta împotriva dușmanilor Americii – fie sovieticii, fie vreun stat arab care nu se conforma politicii SUA – este o altă poveste pe care suntem datori să nu o credem pe de-a-ntregul.

Așa este și cazul celebrului terorist Osama Bin Laden despre care multe surse au spus, în decursul timpului, că este un produs al CIA, instruit să promoveze acest bau-bau al terorismului internațional, sperietoare absolut necesară pentru ca popoarele lumii (și mai ales cel american) să accepte legile Big Brother și alte restrângeri ale libertăților individuale.

După cum puteți vedea și în imaginea atașată, Osama Bin Laden este prezentat în anul 1993 de către un mare ziar American, The Independent, drept un erou antisovietic…

În concluzie, ținând cont că pentru marile puteri (nu numai pentru SUA!!!) a devenit o practică uzuală să finanțeze mișcări așa numite revoluționare în tot felul de țări arabe și nu numai, trebuie să ne întrebăm cu luciditate cât din ceea ce se numește terorism internațional este real și cât este întreținut artificial de marile puteri. De asemenea, făcătura de la 11 septembrie ne îndreptățește să ne întrebăm câte dintre actele teroriste din întrega lume sunt reale și câte sunt acțiuni sub steag fals?!

Daniel Roxin

O fotografie care îndeamnă la reflecție adâncă:

osama erou


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on The Independent (1993) despre eroul antisovietic… Osama Bin Laden

  1. Cat de usor a fost pentru occident sa cucereasca Romania! Inventeaza crize financiare, fabrica razboaie, fabrica virusuri (hiv, ebola, sars) si nimeni nu-i poate opri…

  2. prahoveanule / singuri pe planeta cu sange in instalatie sunt rusii

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii