AIM radionica curs online

Noutăți

“Testamentul Zeilor Dunăreni”: Filmul prin care Nemții pun umărul la rescrierea istoriei europene

Nu o să mai treacă mult până când Civilizația Sumeriană va fi înlocuită de Civilizația Dunăreană în rolul de primă mare cultură a lumii – cea în care s-a născut scrierea. Chiar dacă astăzi se duce o luptă crâncenă între susținătorii dogmei oficiale și cercetătorii care spun că istoria Europei ar trebui rescrisă, în sensul stabilirii adevărului, ea va fi câștigată în cele din urmă de noua viziune asupra istoriei străvechi – cea care spune că spațiul carpato-danubioano-pontic este Vatra Vechii Europe.

În filmul pe care îl puteți urmări mai jos, pentru a cărui traducere în limba română le mulțumim lui Grigore Oprița și Wolfgang Schweizer, iar pentru sincronizare lui Nick V.Mitoc, un film realizat de Wolfgang Niedermair, veți putea descoperi lucruri uimitoare despre Cultura Dunăreană din Vechea Europă.

Atât la nordul Dunării cât și la sudul marelui fluviu, s-a dezvoltat o cultură sedentară extraordinară, care nu cunoștea războaiele, cu o vechime de 7.000-8.000 de ani. Parte din aceasta, Tăblițele de la Tărtăria și restul sutelor de semne apaținând culturii Turdaș – Vinca, îi fac pe tot mai mulți să considere că înainte cu 2.000 de ani ca sumerienii să existe, aici se puneau bazele primei scrieri din lume. Despre celelalte lucruri impresionante născute de oamenii acelor vremuri, veți afla mai multe vizionând acest film.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on “Testamentul Zeilor Dunăreni”: Filmul prin care Nemții pun umărul la rescrierea istoriei europene

 1. Daniel Cojocaru // 22 decembrie 2015 at 22:59 // Răspunde

  Daca semnele acelea se gasesc in special pe oale poate ca sunt de fapt nume de persoane care depozitau alimentele impreuna… in acest fel ei isi recunosteau oalele proprii…daca sunt nume inseamna ca reprezinta sunete si asta inseamna ca semnele sunt un fel de scriere…cel care stia sa scrie numele celea era probabil insarcinat cu acest lucru, un scrib poate, deoarece semnele nu par sa fie lucrarea olarului…sau poate ca semnele acelea reprezinta perioade ale anului in care anumite alimente trebuie sa fie consumate

 2. Cred ca Germanii se gandesc: Daca prostii aia de romani nu stiu sa isi scrie istoria, o rescriem noi pentru ei.

  Romania se va trezi in cea mai mare rusine culturala din istorie datorita faptului ca Europa isi va rescrie istoria bazat pe descoperiri istorice din Romania! Si Romania ramane cu istoria falsa pana cand Europa le da o palma peste ceafa sa se conformeze. La asta se rezuma cultura nostra sustinuta de stat: a te conforma cu ceilalti ca nu stii sa faci nimic singur.

  • Eventuala civilizatie dunareana nu are nicio legatura cu noi. Vorbim de populatiii mult anterioare dacilor si fara legatura cu ei.

   • Probabil ca dacii si stramosii lor au aparut din neant pe aceste teritorii in viziunea dvs.? 🙂 Sa nu mai vorbim despre faptul ca teritoriile locuite de ei erau impresionante in antichitate, populatiile traco-dace locuiau pe toate teritoriile enumerate in acest film.

   • Cat despre dubitativul “eventuala civilizatie”, ce poti sa mai spui, in conditiile in care dovezile materiale si de ordin logic abunda si sustin o reala civilizatie nord si sud dunareana?….

 3. Noi sintem Dacii adica de aici (dacii) cum zice Moldoveni
  Bulgari zice ca sint Tracii.
  Sint multe natiuni care pe unde au pus picioru considera ca a fost tara lor chiar
  daca au fost numai in trecere.
  Regii straini ai Romaniei au schimbat istoria dupa interesul lor.(cavaleri teutoni)
  Cind vorbiti despre istorie veniti cu argumente concrete nu vorbiti fara noima.
  Cine santem noi?? Trebuie sa mai fie undeva o istorie veche, Poate in vreo biserica. Nu schimbati istoria odata cu politicieni.

  • ,,Cine santem noi?? ”- asta ati intrebat?!Stimata Angela, dupa parerea mea, NOI SUNTEM DACI! DACI ADEVARATI ! Chiar nu simti? Intreaba-ti sufletul!

 4. Cred ca in acest caz cheia succesului este realismul practic nu cel exacerbat. Sigu, noi nu suntem urmasii romanilor, sigur aici au existat cateva culturi stravechi extrem de avansate insa din pacate unii dacologi exagereaza realitatea istorica nefacand nimic altceva decat sa atraga teoria in ridicol. Am ajuns sa citesc de aur dacic de 48 de carate, adica aur pur 200%(ilogic) sau ca burii aparuti dupa evul mediu ar fi urmasii lui Burebista. Tot prin aceiasi categorie intra si Dacii= “de aici” in conditiile in cate mai multe populatii moderme care se trag din cultura dunareana folosesc denonime similare(olandez=dutch, german=Deutsch).

  • Suntem daci (de aici)analizele DNA dovedesc clar ca romanii de azi au continuitate pe acelasi areal de 3-4-5mii de Ani,romana este limba vorbita de arieni care au ajuns si in India,ar-a ara,taran,tara,plug,arie….romana cu “suta ” nu centum dovedeste ca sanscrita este romana de azi,sumerienii din Mesopotamia sunt veniti din ARDEAL,de la Simeria,jud.Hunedoara,vorbim romaneste,suntem romini,ramani brahmani.Suntem Romani.

  • Ai mare dreptate

 5. Jidovi, de ce si cum or fi disparut, ca de errori nucleare sigur nu au disparut.

  • TOT CE TREBUIE SA FACEM ESTE SA PUNEM MANA SERIO PE TREABA SI SA DESPRAFUIM ARHIVELE,SA LE CERCETAM AMANUNTIT SI SA TRAGEM CONCLUZIILE EXACTE.

 6. Cred ca adevarata istorie a lumii si a României , se afla la Vatican , deoarece istoria actuala se bazeaza foarte mult pe cronicile romane ,find inlaturate scrierile reale ,dar pastrate totusi de umbra Imperiului Roman adica Vaticanul de azi.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii