Noutăți

Teribilul uragan IRMA se apropie de Florida aducând și două tornade. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Teribilul uragan IRMA, unul de categoria 5, ale cărui rafale ajung și la 300 de km pe oră, se apropie de Florida, după ce zilele trecute a devastat câteva insule, iar astăzi a copleșit cu forța sa Cuba. Doar că, așa cum ne arată imaginile atașate, nu vine oicum, ci și cu două tornade ăn prim plan.

Anunțat ca unul dintre cele mai devastatoare din istorie, uraganul a alungat deja din Florida 5,6 milione de oameni care au ales să își părăsească locuințele pentru a își salva viața. Și au fost inspirați să facă asta. Conform celor de la NASA, uraganul crește în intensitate datorită mediului favorbail din largul Floridei – apa oceanului de 27-30 de grade, perfectă pentru favorizarea furtunii. Priviți imaginile de mai jos:

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Teribilul uragan IRMA se apropie de Florida aducând și două tornade. VIDEO

 1. Este 100% h.a.a.r.p. .In Mexic a fost cutremur iar pe cer se vedeau lumini de aceasi natura ca atunci cand este pornita masinaria plus se auzeau bubuituri,cand raza era concentrata. Au avertizat prin filme acum trec la realitate. Am trecut pe YouTube sa gasesc un documentar intitulat “h.a.a.r.p the beginning of the end”(part 1) care explica mai bine ca mine dar a fost cenzurat(video not playble, in final am gasit pe un site rusesc.

 2. Sant si turi care au anunțat cu 2 săptămâni înainte ca vor sa facă prăpăd cu Irma.Răzbunarea Kazarilor.

 3. cetățeanul tulburat // 11 septembrie 2017 at 4:55 // Răspunde

  Sunt lucrate uraganele, trei unul după altul și cutremur în Mexic…Nu le-a ieșit răzbelul cu nord coreea și fac prăpăd pe altă parte! Trăim pe planeta bandiților…iar noi îi încurcăm…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii