Noutăți

Tensiuni majore între Rusia şi SUA, la Marea Neagră. Un avion rusesc de vânătoare s-a apropiat la 1,5 m de un avion american de spionaj

 •  
 •  
 •  

Realitatea.ro: Un avion rus de vânătoare Su-27 a interceptat luni un avion de supraveghere american deasupra Mării Negre, a anunţat ieri ministerul apărării de la Moscova. Departamentul Apărării de la Washington a protestat, arătând că avionul spion american EP-3E Aries II nu a intrat în spaţiul aerian al Rusiei.

“După ce avionul de supraveghere al Marinei Militare a SUA şi-a modificat cursul, îndepărtându-se de frontieră, Su-27 a revenit la bază”, afirmă partea rusă.

Avionul rus “s-a angajat într-o interacţiune nesigură cu un avion EP-3 al SUA în spaţiul aerian internaţional, apropiindu-se la cinci picioare (1,5 metri) şi traversând direct prin faţa rutei de zbor a EP-3”, susţine partea americană, care acuză că “este doar cel mai recent exemplu de activitate militară rusă care nu ţine seama de normele şi acordurile internaţionale”.

Citește mai mult: Realitatea.ro

avion spion

EP-3E Aries II


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Tensiuni majore între Rusia şi SUA, la Marea Neagră. Un avion rusesc de vânătoare s-a apropiat la 1,5 m de un avion american de spionaj

 1. Cine-i mai crede pe americani? Mint de ingheata apele si provoaca numai conflicte pe unde ‘marsaluiesc’ cu armatele lor.

 2. cetățeanul tulburat // 30 ianuarie 2018 at 15:32 // Răspunde

  Asta e tehnica de a distrage masele de la lucrurile importante care se întâmplă acum…Trump e in război cu Deep State și au început să cadă capete în FBI…i-a lucrat pe toți artistic și șobolanii sunt prinși la colț, nu există scăpare.
  Nume grele sunt pe listă.

 3. Marieta Beloescu // 30 ianuarie 2018 at 16:44 // Răspunde

  A dracului pielea pe copiii unchiului Sam. Mai nou avioanele-spion se numesc “de supraveghere”. Și ce mama naibii supraveghează? Să nu depășească vreun mormoloc numărul permis de deplasări la vreo mormoloaca mai fățoasa? Americanii sunt tot un fel de ruși, numai că unii au steaua roșie, iar ceilalți albă. În rest, tot un drac: aceeași Mărie dar cu altă pălărie.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii