Noutăți

Tehnologia Zeilor – Fascinanta cunoaștere a anticilor

  •  
  •  
  •  

Din Egipt și până în America de Sud, numeroase construcții și artefacte străvechi stârnesc uimirea publicului și intrigarea specialiștilor. Posesori ai unei cunoașteri incredibile, realizatorii acestora sfidează teoriile oficiale ale unei evoluții liniare, sugerând că în trecutul îndepărtat au existat civilizații care au ajuns la un nivel de dezvoltare similar cu al nostru, cel puțin pe anumite direcții.

Cine au fost acei oameni? Ce cunoștiințe aveau de fapt? Le-au dezvoltat ei în timpul mileniilor sau le-au primit de la posibili vizitatori din spațiu?

Afis-Cunoaste lumea-OZN2

Mai multe despre conferință AICI

Despre toate acestea vom vorbi în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii (îl puteți vedea mai jos), încercând să mai dăm la o parte puțin din vălul care acoperă acele vremuri misterioase.

David H. Childress, autor al unei cărți cu numele TEHNOLOGIA ZEILOR, își prezintă în acest fel cercetarea despre acest subiect:

“Bine ai venit in lumea controversata si facinanta a tehnologiei antice! In aceasta carte vom explora nenumaratele dovezi care ne-au condus la uluitoarea concluzie ca oamenii antici erau realmente la fel de complecsi cum suntem noi astazi, – cel putin, cineva, undeva, folosea atunci tehnologie avansata. Aceasta tehnologie includea absolute tot, de la electricitate pana la masinarii grele si aparate de zbor.

tehnologia_zeilor

Teme cum sunt zborul, razboaiele atomice, electricitatea in lumea antica si alte asemenea, ar putea parea bizare pentru multi oameni, in special pentru cititorii cu “studii inalte”. Cu toate acestea, asa cum vom vedea, exista multe dovezi care ne conduc spre ideea ca avem un trecut avansat din punct de vedere tehnologic. Fiecare cultura din lume pare sa aiba legende despre zborul antic si despre o civilizatie care a existat inaintea civilizatiei noastre. Partea cea mai dificila e sa facem diferenta intre adevar si fictiune. Fascinant este insa ca uneori adevarul este mai bizar decat fictiunea.”  Cartea este disponibilă AICI

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii