Noutăți

Tehnologia HAARP și războiul climatic. Dezvăluiri

Tehnologia are astăzi aplicații care par desprinse din filmele SF. Până nu demult, a vorbi despre modificarea climei, la voință, sau despre provocarea de cutremure prin intermediul tehnologiei ar fi fost considerat un gest exagerat, fantezist.

Astăzi, subiectul este tratat însă cu foarte multă seriozitate. Astazi, sunt probe care dovedesc că instrumente capabile să modifice clima la voință nu numai ca există, dar sunt și folosite în ceea ce am putea numi RĂZOIUL CLIMATIC.

Despre cercetările oamenilor de știință în această direcție, nivelul tehnologic la care s-a ajuns și consecințele modificării climei asupra mediului și a oamenilor, veți putea afla lucruri foarte interesante în această episod al emisiunii Mistere la granițele cunoașterii.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 22:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Tehnologia HAARP și războiul climatic. Dezvăluiri

 1. Daca cautati si pe youtube despre HAARP.au americanii un documentar in care se lauda chiar ei ce poate sa faca cu masinaria asta…si intra-devar informatiile care apar acum dupa ani de la existenta “SF”ului care omul de rand o stie este pentru ca ei nu mai sunt intimidati de omenire pentru ca stiu ca noi nu suntem dezvoltati pentru a intelege ce se intampla defapt…si pentru noi oamenii de rand ca nu avem acces la informatii si invataturi utile, decat porcarii cu care sa ne tina ocupati intr-o rutina penibila a “Vietii”…

 2. Instalatia HAARP exista in Romania din 2010 instalată si functională intre Cernavoda si Lacul Tauasul.Mai precis intre E87 DN 22 si lacul Tauasul.Ce cauta in Romania……..

  • Cu ajutorul Google Earth, poti pune coordonatele exacte ?
   Altfel, afirmatia facuta poate fi catalogata intoxicare !
   Multumesc .

 3. eu cred ca aceste instrumente pot modifica si vointa oamenilor..si pot sa sune asa.. https://youtu.be/5S5HSGQTcUs?t=2

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii