Noutăți

Te invităm la conferința CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, susținută de prof. univ. dr. Dumitru C-tin Dulcan. București, 15 martie. Află mai multe aici:

 •  
 •  
 •  

Din luna martie, vom organiza lunar Serile Cunoaște Lumea, la Sala Dalles din București. Aici veți avea privilegiul să participați la evenimente cu invitați speciali care vă vor vorbi despre subiecte aflate la granițele științei și cunoașterii. Mai mult decât atât, veți putea dialoga cu aceștia.

Pentru prima dintre aceste întâlniri, Cunoaste Lumea v-a pregătit unul dintre cele mai tulburătoare subiecte – cel al continuității vieții după pragul morții.

Astfel, conferința “CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, Mărturii din experiențele la granița vieții”, va ridica întrebări fundamentale despre scopul vieții, despre cine suntem și unde ne ducem, dar, mai mult decât atât, va veni și cu răspunsuri culese dintr-o îndelungată activitate științifică de investigare a experiențelor trăite de unii oameni în starea de moarte clinică.

dulcan 6Și cine ar putea fi mai potrivit pentru a dezvolta un astfel de subiect delicat decât Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, autorul celebrei cărți “Inteligența Materiei”. Așadar, vă invităm la o conferință cu adevărat specială, în data de 15 martie, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (între orele 09:00 – 20:00). Rezervați-vă loc din timp!

Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:00

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin

Afis-Cunoaste lumea


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Te invităm la conferința CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, susținută de prof. univ. dr. Dumitru C-tin Dulcan. București, 15 martie. Află mai multe aici:

 1. Mulțumesc, dar NU! Mai stau!

 2. Florea Manuela // 1 iunie 2017 at 12:26 // Răspunde

  Buna ziua!
  Cand sunt urmatoarele conferinte ale domnului Dulcan si unde anume vor fi tinute? Se pot achizitiona bilete si online?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii