Noutăți

Te doare capul – Surse oficiale: se pregătește colonizarea Deltei Dunării cu imigranți musulmani aduși din Italia și Grecia

 •  
 •  
 •  

Nimic nu este întâmplător, prin urmare nici numirea unui prim ministru musulman la conducerea României.

Cunoscuți pentru relațiile apropiate cu Turcia (Ponta i-a promis personal lui Erdogan o Mega Moschee în București) PSD -iștii se pregătesc pentru o Europă multiculturală, așa cum vor promotorii marxismului cultural. Desigur, pentru aceeași Europă multiculturală luptă și Iohannis și tabăra lui, adepți înfocați ai cotelor obligatorii de refugiați.

În acest context, este de înțeles că imigranții musulmani care sunt aduși în România trebuie plasați în locuri strategice, pentru a pune România pe butuci din punct de vedere al securității – pe litoralul românesc, în orașele mari, prin apropierea stațiunilor, în complexele studențești și nu în ultimul rând într-una dintre cele mai mari comori naturale ale Europei – Delta Dunării. Pentru că da, statul român aici planifică să aducă o parte dintre imigranți…

Flux24.ro: “Judeţul Tulcea, în special zona Delta Dunării, se pregăteşte să primească, de anul viitor, o parte din imigranţii din Italia şi Grecia – după cum a anunţat directorul adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială Tulcea, transmite Radio România Actualități, conform RADOR.

Având cea mai mică densitate a populaţiei dintre judeţele României, Tulcea are în Delta Dunării mai puţin de 12.000 de locuitori, potrivit ultimului recensământ.

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au recomandat primarilor din judeţul Tulcea, în special celor din Delta Dunării, să pregătească locuinţe sociale pentru imigranţi, iar instituţiilor publice, să asigure integrarea lor.”

Dacă se întîmplă asta. adio turism în Delta Dunării. Dacă se întîmplă acest lucru, atunci unul dintre cele mai frumoase locuri din România va deveni “cartier” islamic. Cu o doamnă premier musulman, căsătorită cu un sirian musulman, totul devine posibil…

După cum vedeți, autoritățile românești tac și fac. Nu prea mai vorbesc despre imigranți dar îi aduc pe grupulețe…

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Te doare capul – Surse oficiale: se pregătește colonizarea Deltei Dunării cu imigranți musulmani aduși din Italia și Grecia

 1. Sper-ca o naiva ce sunt-sa nu fie adevarat si mai sper-tot ca o naiva-ca poporul asta se va trezi odata,dar cu adevarat.

 2. Un articol scris tendentios si cu multe afirmatii mincinoase! De ex., “Iohannis și tabăra lui, adepți înfocați ai cotelor obligatorii de refugiați”, in conditiile in care Iohannis a afirmat de nenumarate ori ca este impotriva cotelor obligatorii!

  • Ai dreptate Observatorule.
   Pe Iohanis l-am vazut si la Patriarhie inchinandu-se si apoi facandu-i pe credinciosi fanatici religiosi.
   Din pacate avem parte la conducere de indivizi prosti, chiar foarte prosti, dar smecheri.
   Si vezi ca in Romania deja au fost adusi refugiati, suficienti de multi pentru a putea fi Mutul suspendat.
   Halal democratie, adica vointa majoritatii, asta e minocratie.

 3. Moscheea va asteapta dragi refugiati musulmani!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii