AIM radionica curs online

Noutăți

Te doare capul: O musulmană feministă cere, în Suedia, legalizarea POLIGAMIEI. N-o să crezi ce argumente invocă…

ActiveNews.ro: Suedia este țara în care crucile creștine au fost ascunse pentru a nu deranja semilunile primite cu brațele deschise, este țara a cărei capitală – Stockholm – are cartiere marginale islamizate, este țara care transmite la TV slujbele religioase ale mahomedanilor, este țara în care feministele europene și-au pushijab de bună voie, este țara în care suedezii nu mai afirmă de mult că sunt suedezi, pentru a nu leza naționalitățile conlocuitoare. Și totuși, nu a fost de ajuns.

Suad Muhamed, o educatoare de 32 de ani din Suedia, se declară feministă de religie musulmană. Într-un interviu recent acordat cotidianului de limbă suedeză Nyheter, ea susține că poligamia trebuie legalizată în Suedia, deoarece este deja permisă în Maroc, Tunisia, Egipt și Somalia, iar în Coran scrie că un bărbat poate avea patru soții, conform stiripentruviata.ro.

MUSULMANA
„Femeile sunt fericite să-și împartă soțul. Ar trebui să aibă acest drept”, spune aceasta, care continuă „dar nu și dreptul de a avea ele însele mai mulți soți. Aceasta nu este natural decât pentru bărbat, iar o femeie cu mai mulți bărbați se cheamă altfel decât „soție”!”.

Ea mai susține că „și copiii sunt fericiți să aibă mai multe mame. De ce să nu poată fiecare să trăiască după cum dorește? Așa cum căsătoria între persoane de același sex este legală, la fel trebuie să fie și poligamia”, argumentează feminista musulmană.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Te doare capul: O musulmană feministă cere, în Suedia, legalizarea POLIGAMIEI. N-o să crezi ce argumente invocă…

  1. Nu este corect! Vreau sa existe si pentru femei posibilitatea de a avea mai mulți soți! Unul sa platească facturile…altul sa îmi cumpere rochiță si pantofi…un al treilea sa îmi plătească vacanțele…in care plec singura sa ma relaxez …ar fi grozav!!!!!😛

  2. Octavia, treci in service ! Ai pinioanele gripate !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii