AIM radionica curs online

Noutăți

Te doare capul: o feministă de culoare acuză sistemul medical de RASISM pentru că folosește… PANSAMENTE ALBE!!!

ActiveNews.ro: O jurnalistă și activistă anti-rasism din Franța s-a indignat pe rețelele de socializare împotriva pansamentelor și bandajelor albe. Pe care le consideră „rasiste”. Autoare a cărții intitulate „Racisme mode d’emploi”, jurnalista Rokhaya Diallo este renumită pentru că a acuzat Franța de „rasism de stat” și a apărat taberele de vară rezervate non-albilor. Se definește drept o „feminist decolonialistă”, motiv pentru care luptă împotriva rasismului cu fiecare fibră a ființei sale.

Datorită unei activiste înfocate ca Rokhaya Diallo, rasismul este vânat la fiecare colț al vieții cotidiene, inclusiv când vine vorba de pansamente, scrie valeursactuelles.com.  Site-ul preia postarea de pe Twitter a jurnalistei, în care se scrie, din păcate pentru ea, negru pe alb:  „Compresa din centrul bandajelor este albă”. Iar comentariul celor de la site-ul citat este următorul:  „Dacă urmăm această postare a doamnei, nu suntem departe de a comite o crimă împotriva umanității”. Frământările existențiale ale activistei franceze par desprinse din teatrul absurdului.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Te doare capul: o feministă de culoare acuză sistemul medical de RASISM pentru că folosește… PANSAMENTE ALBE!!!

 1. Are dreptate domne. Daca vezi sange(de regula rosu – ca uni au albastru) pe un pasnsament alb te poti speria si poti lesina , pe cand daca ar fi negru nici nu ai baga de seama si procesul medical nu ar fi perturbat. Dar ce te faci cu rasistii
  Totusi anumite articole sunt pertinente.
  Unul dintre aceste articole sublinia ca feminismul a prins la cele cu IQul mic sau la urate.

 2. Dantura nu o deranjeaza ca o are alba? Daca o deranjeaza o putem ajuta!

 3. Probabil ca ea este cea rasita.
  Observ ca are o problema cu persoanele albe dar nu numai ci si cu nonculoarea

 4. ,, nu suntem departe de a comite o crimă împotriva umanității”.Culoarea alba si culorile reci,deschise,sunt autosterile.Reflecta radiatia ultravioleta creimd o pinza de ultraviolete,improprie vietii.
  -Ce-o avut asta,ma,de-o murit!
  -Rasism!
  -No,tulai doamne,ce-o mai fi si asta!?
  -S-o crestat la un dest,i-am pus un pansament negru si s-o betejit grav de rasism….

 5. Dar oare cele produse in Africa sunt negre? Ah, stai ca acolo nu au decat de alea primite gratuit de la Crucea Rosie si alea sunt bune chiar daca nu sunt negre.Ar trebui sa acuze Crucea Rosie de rasism, pt ca se numeste “rosie” nu “neagra”

 6. Băi! Eu zic că femeia asta este o eroină si are de treabă nu glumă..fiindcă există, vată albă, closete albe, masini albe, fulare albe, pereti albi, faianta albă, carnea de pui si peste este albă, există chiar si struguri albi, vin alb, ciocolată albă, zahăr alb, chiloti albi..ba mai mai mult cristalinul ochiului ei este alb, la fel ca palmele si dintii (are o luptă profundă chiar si cu ea insusi)..Mă infior când mă gândesc că ”luptătoarea asta” o să prindă vreo ninsoare si o să realizeze că zăpada este…albăăăăăăăăăăăăăăă!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii