AIM radionica curs online

Noutăți

Tăriceanu amenință cu trădarea PSD-ului dacă nu ajunge el prim-ministru? Repetentul are ambiții mari…

Supranumit Răzgândeanu, coringentul și repetentul Tăriceanu se vrea premier. De ce? Pentru că în România, orice caraghios poate avea pretenții de prea-mărire. Omul s-a plictisit de funcția de președinte al senatului și vrea mai mult. Doar că, dacă ne uităm în fișa matricolă a egoticului politician, ne luăm cu mâinile de cap.

O investigație în acest sens descoperim în ziarul Curentul.ro:

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu are coeficient de inteligență incert. Necunoscând dacă acesta i-a fost vreodată măsurat nu putem să analizăm decât informațiile publice apărute până acum, respectiv foaia matricolă din liceu. Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa a-XI-a, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33, şeful Senatului abia reuşea să treacă anul. În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969, Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot 4 la Matematica. În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G.
Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne repetent.”

Iar acest elev penibil vrea să aibă în mână destinul unei întregi țări. Vă puteți imagina un tupeu mai mare decât acesta?

Adevărul.ro ne spune mai multe despre planul prea “învățatului” Tăriceanu:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, continuă să joace la mai multe capete, atitudine care i-a şi adus porecla „Răzgândeanu“, din perioada în care negocia cu PDL-ul condus de Traian Băsescu. Chiar dacă are un pact cu PSD – e drept, nescris – prin care s-a angajat să sprijine un guvern PSD, Călin Popescu Tăriceanu joacă dur cu social-democraţii. Liderul ALDE vrea să profite de pe seama faptului că Liviu Dragnea nu poate ajunge premier din cauza condamnării penale şi se autopropune la Palatul Victoria, deşi partidul său abia a trecut pragul electoral. Potrivit unor surse politice, apropiaţii lui Tăriceanu i-au transmis lui Liviu Dragnea că ar trebui să ia serios în calcul varianta Tăriceanu- premier, în caz contrar, ALDE ar putea pune umărul la o majoritate de dreapta.

Scenariul unei posibile trădări a lui Tăriceanu ne este dezvăluit de Radu Moraru, pe Nașul Tv, care vorbește despre un dosar greu la DNA pe numele președintelui ALDE, dosar cu care se dorește șantajarea repetentului pentru a trăda PSD-ul și a forma o majoritate de dreapta:

“Trădiceanu, acest „cel mai însurat bărbat al patriei”, are de ales: ori merge cu Dragnea să-l zboare pe Iohannis direct la bulache, unde e de muncă… Ori cedeaza șantajului și va fi albit precum Lulutza ca Zăpada!”

O sinteză de Adrian Albu

tariceanu-ponta


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii