Noutăți

Susține și tu medicul care a filmat pacientul cu viermi. Sistemul medical îi vrea capul!

Sistemul medical ticăloșit, cel sub care a crescut monstrul Hexi Pharma, nu suportă medicii onești, medicii curajoși care arată cu degetul mizeria din spitalele românești, corupția generalizată, lipsa de omenie a celor care au uitat de jurământul lui Hippocrate!

Așa se face că medicul Camelia Roiu, cea care a avut curajul să filmeze acea grozăvie cu pacientul care avea capul plin de viermi de la Spitalul de Arși din capitală și să o facă publică, este acum vânată de de șefii din sistem pentru că, vorba aia, și-a permis să NU pună mizeria sub preș!

Astăzi, domna Camelia Roiu este cercetată disciplinar pentru această faptă curajoasă și onestă. Oare dacă ar fi fost semnalată doar conducerii spitalului am mai fi aflat ceva? Mă îndoiesc profund. Ca dovadă că gestul medicului a generat cercetarea disciplinară…

Tocmai de aceea, oameni buni, această doamnă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Semnați aici petiția de susținere a acesteia în lupta cu sistemul medical. Ăla datorită căruia ne mor copiii, părinții și soții ca urmare a infecțiilor contactate în spitale.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Susține și tu medicul care a filmat pacientul cu viermi. Sistemul medical îi vrea capul!

  1. Mariana Coman // 29 iulie 2016 at 14:05 // Răspunde

    Medicii care trateaza cu dezinteres total bolnavul ,ala n-are ce cauta in medicina sau mai rau pentru mine sunt niste criminali.Sustin curajul doctoritei care a facut public faptele celor raspunzatori de a trata un pacient.

  2. cred ca e si vina medicilor ca daca pacientul nu avea nevoie nu mergea la medici se trata acas

  3. Ca cetãtian onest al României consider cã avem novoie acum si în viitor pentru noi si copii nostri de doctori onesti ca Dr. Camelia Roiu, care sã-si reaminteascã întodeauna de jurãmântul lui Hippocrate! Cer protejarea Dr. Camelia Roiu. Iatã din nou avem ocazia sã iesim în stradã si sã protestãm ptr cã devinã este sistemul, coruptia, nepãsarea, etc, desi problema este a noastrã a tutoror si trebuie sã protestãm. Doresc sã fie anchetati si trasi la rãspundere toti sefii care o ancheteazã pe D-na Dr. Camelia Roiu, si nu nu-mai din toatã tara, avem nevoie de o schimbare!! Nu avem nevoie de zdrente si corupti care sã ne manipuleze si mai ales în sistemul de sãnãtate! Cine cere asta?.. Noi poporul român, trebuie sã stârpim coruptia înpreunã fratilor! Da, noi, trãim timpuri grele în românia, timpuri de batjocurã , avem nevoie de oameni onesti, competenti si cu suflet în sistemul de sãnãtate si în toate domenile începând cu guvernul nostru putred. Doresc ca toti românii din toatã tara sã fie uniti si sã ne pese la fiecare dintre noi, de semenii nostri. Duar atunci când le vom cere socotealã va fi o schimbare cu adevãrat în România !

  4. Tipic romanesc.nici nu mai am cuvinte.pt doamna camelia tot respectul cuvenit.pt curajul ei…Si cine gândește că a făcut rău cea făcut atunci sa dea Domnul Isus să le dea același soarta ca a omului aceluia care era mâncat de viu de viermi…..

  5. Blejusca-Jorza Emilia // 18 noiembrie 2016 at 22:40 // Răspunde

    Desteapta-te Române!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii