Noutăți

Susținătorii căsătoriilor homosexuale au vandalizat biserici, instigând împotriva creștinilor: „Răstigniți-i pe cei care votează NU”

ActiveNews.ro: Două biserici din Melbourne au fost vandalizate săptămâna trecută cu svastici naziste, vandalii cerând să fie răstigniți „bigoții” care au votat „nu” în referendumul actual al țării privind legalizarea căsătoriilor homosexuale, raportează Institutul Creștin, conform orthochristian.com.

Drew Mellor, pastorul șef al Bisericii Anglicane Glen Waverley din sud-estul orașului Melbourne, a descoperit mesajele scrise pe ziduri duminică dimineața. El a fost foarte supărat de mesajele care amenințau cu violența prin expresiile „Votați Da, atacați-i pe bigoți” și „Răstigniți-i pe cei care votează NU (împotriva căsătoriilor homosexuale)”.

Vandalismul se referă la buletinul de vot cu o singură întrebare adresat australienilor: „Ar trebui să se schimbe legea pentru a permite cuplurilor de același sex să se căsătorească?” Cetățenii au termen să completeze, până pe 7 noiembrie, răspunsul la întrebarea despre actul căsătoriei din 1961 dacă ar trebui modificat.

Potrivit celor de la news.com.au, un sondaj recent arată că 59% dintre cei care au votat deja sunt în favoarea legalizării căsătoriilor homosexuale și 38% împotrivă. Aproximativ 67,5% din cele 16 milioane de formulare trimise au fost returnate până în prezent.

Pastorul David O’Brien de la Waverly Baptist a spus că incidentul a fost „deranjant și îngrijorător”, iar pastorul Drew Mellor de la Biserica Anglicană Glen Waverly a remarcat că mesajele vandalilor i-au făcut pe enoriașii mai în vârstă să se teamă pentru siguranța lor.

Vorbind pentru coaliția pentru căsătorie (Australia), Monica Doumit a spus: „Un lucru pe care acest proces l-a descoperit este că, în ciuda retoricii, militanții „da” nu cred într-adevăr într-o societate tolerantă, unde oamenii au voie să trăiască și să fie lăsați să trăiască. Mai degrabă, țintele lor vor fi cei care nu sunt de acord din cauza abuzurilor, a boicotului sau a oricărui alt tip de pedeapsă”.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii