Noutăți

SURSE: Vaccinul anti-hepatită, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!

În timp ce oficialii Ministerului Sănătăţii şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Argeş  se întrec în supoziţii, pentru a inunda mass-media, câţiva medici argeşeni au oferit publicaţiei noastre o variantă credibilă a adevăratei cauze a îmbolnăvirilor. Până acum este clar că bebeluşii nu s-au infectat în Spitalul de Pediatrie. Nu există nici vreun focar de infecţie, copiii provenind din mai toate zonele Argeşului.

Toţi aceşti 27 de bebeluşi internaţi la Piteşti şi la Bucureşti au două lucruri în comun: sunt foarte apropiaţi ca vârstă (maxim o lună diferenţă dintre ei) şi, ATENŢIE!, au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B în aceeaşi perioadă şi, probabil, cu acelaşi lot de vaccin, la începutul acestui an! Ca multe alte vaccinuri, este posibil ca acesta să le fi scăzut imunitatea micuţilor, de aici şi această criză sanitară fără precedent în judeţul nostru!

,,La mine acasă, a venit o asistentă să-i facă bebeluşului vaccinul împotriva hepatitei B! Se întâmpla pe data de 14 ianuarie! A doua zi, copilul începuse să se simtă rău! L-am dus la spitalul de pediatrie, loc unde s-a constatat că prezintă rotavirusul, fără să fiu sigură că l-a contactat în spital. Apoi, am ajuns cu el la Bucureşti,” a declarat o mămică.

Deocamdată, aşteptăm poziţia autorităţilor faţă de această variantă!

Dan Badea

Sursa articol: ArgesPlus.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

23 Comments on SURSE: Vaccinul anti-hepatită, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!

 1. Ia să vad acum câteva televiziuni isi FAC DATORIA DE PATRIOTISM si câte sunt INUTILITĂȚI MEDIA ?! Firar al drak ei cu vaccinurile lor si politica americanilor răufăcători.

  • FAPTE CENZURATE DE OFICIALI ŞI MASS-MEDIA OBEDIENTĂ :
   1)De mai bine de o lună Ministrul Sănătății REFUZĂ SĂ DEA OFICIAL PUBLICITĂŢII, mult solicitata listă nominală cu vaccinurile primite de fiecare bebeluș care s-a îmbolnăvit ! Dacă nu ar fi nici o problemă cu vaccinurile, oficialii ar fi oferit imediat datele ce ar fi infirmat acuzaţiile în acest sens !
   2)25-31 Ianuarie 2016 – se reia cu aplomb în județul Argeș, apoi și în alte județe ale țării, campania de vaccinări hexavalente inclusiv “restanțierii” din septembrie-ianuarie din cauza lipsei(?) vaccinurilor. Ulterior Argeşului au apărut cazuri cu simptome şi vârste identice în Bacău, Dolj şi se pare la Feteşti !
   3)Vaccinul este nou şi testat sumar în … Kazahstan, adus apoi rapid de Ministerul Sănătăţii în poligonul de încercări numit România, unde vine însoţit de un Prospect în care scrie : “Acest medicament face obiectul unei MONITORIZĂRI SUPLIMENTARE. Acest lucru va permite identificarea rapidă de noi informaţii referitoare la siguranţă. Profesioniştii din domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice reacţii adverse suspectate”!
   4) Deja Ministrul Sănătății a fost obligat LEGAL să dea un raport DETALIAT asupra VACCINĂRII deoarece recent Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România A SOLICITAT OFICIAL autorităților date concrete nominale privind vaccinurile date tuturor bebelușilor morți sau îmbolnăviți. Coincidenţă sau nu, simultan cu acest demers ce ar fi ţinut capul de afiş al ştirilor a început campania de distragere a atenţiei populaţiei cu diversiunile Antena şi recent cu capturarea „marele infractor internaţional” Bivolaru !
   5)AXIOMĂ(tristă) : industria farmaceutică, care actualmente are o cifră de afaceri mondială mai mare decât a industriei de armament, cel puţin din motive pecuniare nu intenţionează să vindece pe nimeni pt. că nu are vreun interes sinucigaş în activităţi a căror finalitate echivalează cu autodistrugerea propriul profit imens, ci vrea doar cu ardoare CLIENŢI-pacienţi cronici cu sistemul imunitar slăbit dar care să aibă nevoie de TRATAMENTE CHIMICE CÂT MAI DES şi mai ales PE VIAŢĂ !

  • http://quibono.net/
   Un site pe care dupa ce l-ai parcurs pana la capat
   ai ajuns aproape doctor in matrapazlacurile astora.

 2. Dintre cei care au murit unul avea 11 luni iar altul 1 an și 4 luni, dintre cei externați unul are 3 ani și 2 luni … Chiar as vrea sa știu de ce ați scris o astfel de minciuna “sunt foarte apropiaţi ca vârstă (maxim o lună diferenţă dintre ei)”. Va veți cere scuze?

  • Cred că sa referit la cei internați nu morți sau externați !!

   • Sa râzi, sa plângi, nici nu ști ce sa faci când vezi un astfel de comentariu. Trist. Dragule nu poți fi externat fără să fi fost mai întâi internat … din păcate nu toți au reușit 🙁

    @Dan Badea Să vă fie rușine! Induceți lumea în eroare pornind de la o minciuna de dragul senzaționalului. Sper să nu mai apară articole scrise de dvs pe acest site.

   • 1.sursa este surse :))
    2. vaccinul s-a dat in toata tara, deci trebuia sa apara in toatat tara
    3. sunt siteuri antivaccin pentru ca altfel nu pot avea vizitATORI

  • Este o mica conspiratie. De ceva timp, “Antena 1” in colaborare cu cativa politruci din parlament si niste tampiti din guvern (ministerul sanatatii) au dorinta tembela de a distruge Institutul Cantacuzino (vaccinurile romanesti) pentru a putea sa importe vaccinurile contra cost (cu spaga corespunzatoare pentru ei). Pentru asta, trebuie sa distruga public reputatia Institutului Cantacuzino, ca sa poata sa-l desfiinteze.
   Atentie! Zilele astea, in Franta este un scandal similar (ghici de ce).

 3. Vaccinul antihepatic B // 29 februarie 2016 at 11:41 // Răspunde

  nu nu e adevarat. aveti grija D.le Roxin la ce scrieti pe situl dv. sunteti de incredere si toata lumea va citeste. va rog aveti grija … nu e de gluma !
  Vaccinarea antihepatitica B a fost introdus in programul national de imunizari obligatorii la copii, fiind vaccinati toti copiii in primele zile de nastere, inca din maternitate.

  Vaccinarea incepe imediat dupa nastere, in primele 12 ore, urmatoarele doze se administreaza la 2 si 6 luni, concomitent cu DTP si VPOT. In prezent, pe plan national se utilizeaza un vaccin tetravalent DTP-Hep B, care inlocuieste cele doua vaccinuri administrate la 2 si 6 luni.

 4. Iminenţa VACCINĂRIILOR FORŢATE-ABUZIVE introdusă de Noua Ordine Mondială Orwelliană în România ar putea avea probleme imense dacă s-ar recunoaşte deschis şi cinstit de către autorităţi adevărata cauză a deceselor/îmbolnăvirilor DOAR(!) a bebeluşilor : recenta VACCINARE HEXAVALENTĂ cu un vaccin nou(!), după o întrerupere de 4 luni reluată în Argeş din 25 ianuarie 2016, reprezintă şase lovituri de măciucă aplicate SIMULTAN sistemului imunitar(de apărare) al copilaşilor! În timp ce oficialii Ministerului Sănătăţii şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Argeş se întrec în supoziţii bizare şi confuze pentru a inunda mass-media cu diversiuni, câţiva medici argeşeni au oferit publicului într-un ziar la Piteşti o variantă extrem de credibilă şi logică credibilă a adevăratei cauze a îmbolnăvirilor : VACCINAREA !!!
  FAPTE :
  1) Brusc într-un interval de nici zece zile se îmbolnăvesc 27 de bebeluşi(doar bebeluşi), toți din Argeș, dintre care vreo 15 sunt aduși la București în stare foarte gravă, dintre care mor 3, toți de SHUşi apare „specialistul” Rafila şi ne spune că toate astea sunt “pure coincidențe ale unor boli sezoniere”.
  2) Până acum este evident că bebeluşii nu s-au infectat în Spitalul de Pediatrie pt. că Nu există nici vreun focar de infecţie, copiii provenind din mai toate zonele Argeşului.
  3) Toţi aceşti 27 de bebeluşi internaţi la Piteşti şi la Bucureşti au DOAR două lucruri în comun: sunt foarte apropiaţi ca vârstă şi, TOŢI au fost vaccinaţi în aceeaşi perioadă, cu acelaşi lot de vaccin, începând cu 25 ianuarie! Ca multe alte vaccinuri, este foarte probabil să le fi scăzut drastic imunitatea !
  4)Pt. primul bebeluş mort Procuratura a considerat că nu e necesară autopsia !
  5)Pt următorii 2 bebeluşi morţi Procuratura nu a deschis NIMIC ! Spre deosebire de primul caz, medicii de la Spitalul “Cantacuzino” și-au făcut meseria și au comunicat că nu au găsit NICI URMĂ de ECOLI la al doilea bebeluș mort !!! Ați mai auzit UNDEVA PE GLOB să MOARĂ TREI OAMENI din CAUZE NECUNOSCUTE și să nu se deschidă DOSAR PENAL pt. ucidere din culpă? Este INADMISIBIL ca în urma MORȚII a trei bebeluși în spitale, DIN CAUZE NECUNOSCUTE, PROCURATURA și PARCHETUL să nu se autosesizeze să nu CONEXEZE cele trei decese și celelalte îmbolnăviri și să să nu deschidă UN DOSAR PENAL !

  6) S-au îmbolnăvit şi bebeluși care toată viața lor au mâncat doar lapte pentru că au doar 5 luni !
  7) Deşi “sursa pandemiei” nu se cunoaște, toţi oficialii fac henţuri logice în careu minţind disperaţi, dar SURSA PANDEMIEI trebuie căutată și identificată ca fiind CEVA ce a fost DISTRIBUIT Doar Bebelușilor, pentru că DOAR BEBELUȘII S-AU ÎMBOLNĂVIT ! eColi atacă și adulții ori copiii mai mari ca și bebelușii FĂRĂ DISCRIMINARE. Iar apa, fructele, carnea și portocalele dacă ar fi fost infestate le-ar fi mîncat și adulții.
  Concluzie : Singurul lucru comun bebelușilor pe care nu-l au în comun cu adulții și cu copiii mai mari este Vaccinul specific vârstei pe care l-au primit, același vaccin NOU(aflat conform instrucţiunilor sub observaţie!)așa cum au declarat unui ziar local, surse medicale de la Pitești. De aceea, pt. tragedia bebeluşilor autorităţile înregimentate vor oferi răspunsuri oricât de stupide, vor da vina pe absolut ORICE şi ORICINE, de la părinţi la portocale şi până la Încălzirea globală, dar nu vor recunoaşte în ruptul capului ADEVĂRUL !

  • Felicitari pentru comentariu si pentru curajul de a afirma acest mare adevar crud. Sunt aici postaci care fie din ignoranta, fie din rea credinta, nu vor sa inteleaga ca VACCINURILE reprezinta EROAREA MEDICALA A SECOLULUI, precum bine reiese din cartea cu acelasi nume de dr. Louis de Brouwer. Cititi-o cu incredere, documentati-va mereu, puneti-va mintea la analiza, dragi compatrioti si nu vorbiti pana nu va informati.

   • Eliza Mursa // 2 martie 2016 at 7:37 // Răspunde

    E atat de simplu sa vezi minciuna…Se imbolnaveau si adultii din familie daca era de la apa, portocale, branza, etc..Si copiii mai mari din familie. Vaccinurile sunt sigur de vina, mai ales ca nu vor sa cerceteze pista asta.

    • Sigur! Felicitari! Ce “minte limpede” iti trebuie pentru SIGUR!

     PS Sa indraznesc sa te intreb daca au aceeasi SENSIBILITATE toti copiii? De la 0 la cat vrei tu?

  • deja incep sa tremur…, vreti sa spuneti ca copii din Arges au avut imunitatea cea mai scazuta …!refuz sa cred ! Doamne Dumnezeule vreau sa cred in miracole si ca Dumnezeu ne va ocroti copilasii ca in institutii nu mai cred.

  • foarte bun comentariul tau si foarte realist. Felicitari!

 5. Am un unchi care ce credeti?Sa imbolnavit de hepatita asta nenorocita,da da asa cum auziti.Si eu o sa ma duc sa ma vaccinez pt ca nu vreau sa stau dupa pe baza de medicatie.Se pare se duce o lupta acerba impotriva vaccinurilor,insa se pare ca nu vacinarea ar fi o problema ci vaccinul in sine ,adica sint folosite vaccinuri prost fabricate,nicidecum ca vaccinarea ar fi daunatoare.Eu sint afara dar nu am auzit oameni sa se plinga din cauza vaccinurilor.Deci conteaza si ce apa bei,toate se numesc ape dar daca bei una dintr-un rau cu siguranta vei avea probleme,asa si cu aceste vaccinuri.Se pare ca sitele asta vorba cuiva incearca sa duca lumea in eroare nu sa ii informeze corect.Asa ca cine administreaza acest site ar treb sa verifice ce scriu unu altu.

 6. Tudor, nu este nimeni atat de rauvoitor incat sa incerce sa va induca in eroare … documentati-va…va recomand sa vedeti filmul
  Vaccinarea – Adevarul ascuns (subtitrat in romana)

  • Daniela,
   Iarta-ma! Tudor are aspect de postac, asa ca din partea mea, poti sa nu fii atat de de treaba cu el.

 7. Atunci cand vrei sa faci niste teste suplimentare la un anumit medicament sau vaccin,nu initiezi o astfel de actiune la scara nationala pe o populatie extinsa … E logic, sau nu ?!…Pentru ca la fel de logic, nu-i asa ? ai putea sa te trezesti cu un scandal de o amploare mondiala ,nu doar nationala… E totusi curios faptul ca de o luna si mai bine nu s-a constatat-si nici macar banuit, ca de vina pentru aceste imbolnaviri ar fi lactatele sau puiul ,,bine crescut si fericit” din curtea nu- stiu- carui cetatean ! Culmea ,iese pe piata cu stirea ,,bomba” si ANSVSA impreuna cu Ministerul Agriculturii,la scurt timp dupa lansarea acestor banuieli livrate chiar de catre niste medici ! Ce au pazit oamenii acestia pana azi,vreme de o luna ?? Nu e ciudat ca au gasit intr-un timp record, de 24 de ore, un tap ispasitor ? Ceea ce scriu acum nu este in necunostinta de cauza, ci tocmai prin prisma unei intamplari reale traita cu propriul copil in varsta de 5 luni, dupa o vaccinare antipoliomielitica, in urma careia medicii au fost obligati sa recunoasca faptul ca manifestarea suspicionata drept meningita, era de fapt reactia adversa urmare acestei vaccinari. Dupa aproape o saptamana de bajbaieli si punctii spinale repetate !! Deci, nu exista niciun fel de garantie, ca sursa unor astfel de cazuri de imbolnavire ca cele in cauza, nu ar putea fi un anumit tip de vaccin.Nici macar producatorii acestora nu cred ca ar putea garanta 100% !Pentru simplu motiv ca un anumit lot ar putea fi totusi involuntar contaminat. Poate va mai aduceti aminte de cazurile in care au fost retrase de pe piata ,de urgenta, astfel de medicamente sau doze de vaccin !Dar a recunoaste o posibila culpa, pentru acest sistem, ar insemna curata sinucidere…

 8. Ce se întîmplă în România cu vaccinurile este _G_E_N_O_C_I_D_.
  Ce se întîmplă în România este condamnarea la suferinţă.
  Ce se întîmplă în România este condamnarea chiar şi la moarte.
  Ce se întîmplă în România este o nepăsare totală.
  Ce se întîmplă în România este o nepăsare totală din partea medicilor.
  Ce se întîmplă în România este o nepăsare totală din partea autorităţilor.
  Ce se întîmplă în România este că şi un GULAG sovietic.
  Ce se întîmplă în România este sinistru.
  Ce se întîmplă în România este doar discursuri sforăitoare.
  Ce se întîmplă în România este doar declaraţii peste declaraţii.
  Ce se întîmplă în România este doar TEORIE.
  Ce se întîmplă în România este doar vorbe goale.
  Din aceste cauze mor oameni, mor copii, se îmbolnăvesc grav sau pe toată viaţa, autorităţile pasează vina de la unii la alţii, pînă la urmă “mortul este de vină”, noroc că a murit ??! Noroc că am scăpat noi cu basma curată ??!
  Este sadic ce se întîmplă în România.
  Pur şi simplu depăşeşte limitele oricărei înţelegeri logice.
  Practic România este ca şi un LAGĂR DE EXTERMINARE, doar că unul mai “modern”, în care se dau şi vaccinuri, vaccinuri mortale, evident !
  În România nimeni NU este responsabil pentru nimic !
  În România nimeni NU are curaj să-şi asume vreo responsabilitate !
  În România nimeni NU face nimic pînă nu primeşte “indicaţii preţioase” de sus, la la nivel central !
  În România nimeni NU ridică un deget să facă ceva !
  În România nimeni NU te lasă nici măcar să trăieşti !
  Vorbesc prostii ???
  Va asigur că nu m-am vaccinat cu vaccinul mortal !!!
  Dar dacă toţi preferă să închidă ochii…
  Dacă toţi preferă să tacă din gură…
  Dacă toţi preferă să dea şpagă la medici…
  Dacă toţi se consolează cu ideea “asta este”…
  Dacă toţi îşi bagă picioarele, “după mine potopul”…
  Atunci de ce va mai plîngeţi că ţara asta o ajuns chiar să-şi ucidă proprii copii, proprii cetăţeni, o ţară care te mulge de impozite mai ceva că vacile de la colectiv, o ţară în care eşti tratat ca un rahat, o ţară care îşi bate joc de tine, o ţară fără de respect pentru cetăţeni, o ţară care nici măcar nu mai merită să-i pomenesc numele.
  O recunoaşteţi ?!

 9. Este trist ceea ce se intampla…(probabil ca ati aflat cu totii) autoritatile abilitate, care procedeaza intotdeauna cu atat de mult bun simt si discretie incat trebuie sa le “felicitam”, vor sa gaseasca un tap ispasitor acesta fiind un producator roman, Dl Marius Badea, un om deosebit care a muncit din greu impreuna cu familia dansului timp de 15 ani pentru a ridica o afacere, o fabrica de lactate moderna…In conditiile in care nu au dovezile necesare pentru a-l invinovati si ar fi trebuit sa procedeze cu mult tact si discretie, i-au retras produsele din magazine, au facut valuri, stirea a aparut in masmedia, rezultatul acestui comportament
  s-ar putea sa fie intr-un final distrugerea firmei Dlui Badea. Dupa parerea mea cauza imbolnavirii bebelusilor este departe de a fi branza de vaca fabricata de producatorul roman. Imi pun intrebarea cat de “exacte” vor fi rezultatele analizelor efectuate de autoritatile sanitare… ?!

 10. Martisca Florin // 1 octombrie 2016 at 9:33 // Răspunde

  Dragi Romani
  Eu sunt in franta cu famili si am o fetita de 15 luni iar dupa vaccinul contra rougeole, rubéole a declansat diabet insulino dependent.
  Ce spuneti despre asta ?
  Era oare mai sigur sa cer un examen total al fetitei si daca sistemul ei imunitar poate face fata la vaccin ?
  Asa puteam trage la raspundere pe cineva
  dar daca astea nu leam facut acum unde fac dreptate?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii