Noutăți

Surpriză: Dan Puric se implică politic. I s-a alăturat de ieri lui Marian Munteanu și Alianței Noastre România. Oamenii lui Soros vor face atac de cord!

 •  
 •  
 •  

Ieri a avut loc un eveniment surprinzător. Cel puțin pentru mine. Actorul Dan Puric, un om cu o mare notorietate în rândul unei părți a intelectualității românești, a decis să se implice politic și să îl susțină pe Marian Munteanu, liderul partidului Alianța Noastră România. Implicarea lui Dan Puric poate atrage câteva sute de mii de voturi pentru noul partid, adică câteva procente bune, ceea ce aproape că garantează intrarea noii formațiuni în Parlamentul României.

Mișcările de trupe mi se par foarte interesante în contextul în care la alegerile locale din acest an, când Marian Munteanu a fost propus pentru primăria capitalei de PNL, reprezentanții ONG-urilor lui George Soros din România au dus o campania furibundă împotriva lui. Dacă bubele reclamate de Alina Mungiu Pipidi și alți prieteni de-ai lui Soros în campania împotriva lui Marian Munteanu sunt adevărate, nu știu, dar un lucru este cert: atunci când propaganda Soroșistă crează un curent anume de opinie, trebuie să fim foarte circumspecți! Să nu uităm niciun moment cine este George Soros și care este politica pe care o promovează peste tot din spatele sloganurilor cu libertatea și drepturile omului.

Tocmai de aceea, implicare lui Dan Puric în campania politică, alături de Marian Munteanu, are puterea să strice niște jocuri gata făcute. În mod firesc, agenții de influență a lui Soros vor înnebuni în curând, cu atât mai mult cu cartea pe care joacă Alianța Noastră România este cea naționalistă-patriotică, abordare dezavuată de toți fanii lui “Politically correctly”.

Deși eu nu mai cred de mult în partidele politice și în acest sistem social, fiind convins că totul trebuie reformat, că trebuie să ne îndreptăm spre o democrație directă și spre un sistem Meritocratic (care va pune pe tușă partidele politice), va fi interesant de urmărit modul cum evoluează această formațiune și cum se va desfășura bătălia electorală de la alegerile parlamentare din decembrie…

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on Surpriză: Dan Puric se implică politic. I s-a alăturat de ieri lui Marian Munteanu și Alianței Noastre România. Oamenii lui Soros vor face atac de cord!

 1. Sa fie intr-un ceas bun si binecuvantat! Doamne Ajuta!

 2. Aveau votul meu si inainte de acest eveniment. Acum cu atat mai mult.

 3. ROMANIE CURATA inseamna Romania curatata de resurse de multinationale // 5 octombrie 2016 at 15:21 // Răspunde

  Multinationalele au curatat tara de resurse!

  Acum Romania este curata!

 4. Un articol publicat dar de prezentat si publicului roman.
  Daca acum cu toate sursele de informatie rastalmacesc adevarul, va dati seama ce s-a intamplat ce faptele istorice, cu WWII etc.

  http://www.globalresearch.ca/actor-says-he-impersonated-russian-mercenary-in-syria-for-sky-news-report/5548898

  Va aduceti aminte de Sky News cu articolul legat de vanzarea de arme ilegale in Romania?

  “A Russian actor claims the recent Sky News documentary about undercover Russian mercenaries in Syria was staged. RT spoke a man who claims to have impersonated one of the fighters the British outlet spoke to.
  In a recently-aired Sky News investigation the channel claimed it uncovered facts about Russian mercenaries in Syria operating undercover.”

 5. Dar”” politic corect”” ce are?Ati evita si greselile pe care le faceti in varianta eng.

 6. Personal nu mai am incredere Deloc in partide politice, INDIFERENT CARE SUNT ACESTEA, cred ca sistemul trebuie reformat din temelie pe bazele MERITOCRATIEI, pentru ca “democratia” am vazut unde ne-a dus!

 7. In op pers daca societatea nu a inregistrat progres, evolutie, vizibil de altfel la niv mondial, solutia consta in inlocuirea, din mers, a acestor structuri si inlocuirea cu alternative viabile, durabile, sustenabile, credibile, adevarate, dovada atitudinea oamenilor de pretutindeni care aleg sa iasa din structuri, uniuni, aliante, parteneriate inadecvate, incompatibile, nepotrivite vremurilor, mancatoare de bani, energie, neuroni, zileeee…S-alegem sa fim vii c-am dormit destul somnul monstrilor!

 8. Totusi… cred ca va voi sustine si eu Domnilor!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii