Noutăți

Surpriză: Ar putea fi audiat Arnold Schwarzenegger, la București, într-un dosar penal? Află care este obiectul procesului…

Evz.ro: Lucian Chiuchiță, scriitor român, a dat în judecată cinci case de producție de la Hollywood pentru că i-au furat un scenariu, apoi l-au ecranizat şi au încasat milioane de dolari. Este vorba despre ,,Escape Plan”, cu Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone în rolurile principale. Scriitorul solicită despăgubiri de milioane de euro.

Chiuchiță a făcut referire la două declarații pe care Arnold Schwarzenegger le-ar fi transmis către Tribunalului București. Prima declarație a apărut în 2014, în care Arnold ar fi spus că ceea ce declară producătorii filmului „Escape Plan” ar fi fost adevărat. S-a demonstrat ulterior, în urma unor expertize, că acea declarație este una falsă. Cele două declarații ale lui Arnold Schwarzenegger sunt depuse la dosar, împreună cu alte documente.

Scriitorul Chiuchiță a mai declarat că l-ar fi notificat pe celebrul actor în anul 2015 spunându-i că este convins de faptul că nu el este cel care a trimis acele declarații, care fac obiectul unui proces penal, și că este convins de faptul că nu a avut nicio legătură cu declarațiile respective, însă nu a primit niciun răspuns.

Sursa: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii