Noutăți

Supermarket-uri închise în weekend și 51% produse românești în aceste magazine – Plan al Ministrului Agriculturii

Printr-un comunicat de presă trimis de Comisia de agricultură a Camerei Deputaților, Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, susține închiderea supermarketurilor în weekend și o prezență de 51% a produselor românești în aceste magazine.

“Nu cred că le va conveni hipermarketurilor. Eu nu am mai văzut în Europa, cel puțin înțeleg că în Anglia este un pic mai altfel, magazinele se închid de la ora 18,30 în zilele normale, iar în weekend nici vorbă. La noi este o modă să te duci la supermarket în weekend și la o oră târzie. Haideți să discutăm. Cred că dânșii trăiesc foarte bine în România și atunci haideți să facem apel la dânșii și să facem front comun”, a spus Irimescu, la Comisia de agricultură a Camerei Deputaților.

tumblr_inline_mred14bYhh1qz4rgp
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a arătat în comunicatul menționat că susține și inițiativa potrivit căreia produsele românești să fie prezente în proporție de 51% în supermarketuri. „Eu susțin această inițiativă, nu știu dacă la legume în timpul iernii se poate, dar propunerile sunt bine-venite”. Acestei inițiative se adaugă și cea a etichetării obligatorii a produselor.

Comisia de agricultură a Camerei Deputaților a stabilit săptămâna aceasta înființarea unei subcomisii pentru discutarea propunerilor legislative care vizează etichetarea laptelui, comercializarea produselor alimentare, închiderea în weekend a supermarketurilor, prezența produselor românești pe rafturi. Subcomisia se va întâlni luni, 29 februarie, la ora 11,00, pentru discutarea acestor propuneri.

made_in_romania_flag_produs_romanian_label_classic_round_sticker-ra67794a2d1a84e44a66ed951728e84af_v9waf_8byvr_1024

Comunicat de presă – Comisia de agricultură a Camerei Deputaților.

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Supermarket-uri închise în weekend și 51% produse românești în aceste magazine – Plan al Ministrului Agriculturii

  1. Corect,pe timp de iarna construiti serele ce au fost distruse, iar romanii lucra sclavi in alte tari?nu este corect ca o tara care are capacitatile romaniei de a produce produse 100%natural sa aveti pe piata doar artificiale aduse din restul lumii, RUSINE HOTILOR care ati distrus Romania.

  2. Romania are potential.
    Dar oare se vrea cu adevarat asta?

  3. O super idee, fiindcă altfel nu avem Cum sa mai dam înainte ca tara. Dar ca șanse cred ca sunt foarte mici din cauza ca suntem vânduți celor din vest….Doamne ajuta

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii