Noutăți

Suedia se pregătește să moară sub asaltul imigranților. Zeci de zone din orașele suedeze au scăpat de sub controlul autorităților

 •  
 •  
 •  

Chiar dacă presa centrală din România nu ne dă prea multe informații despre situația reală din țările occidentale unde colonizarea musulmană a început de mai multe decenii, informațiile circulă și încet, încet, aflăm dimensiunea dezastrului etnic, cultural și social din țări care până mai ieri erau fanioane ale culturii europene. Astfel, Franța, Anglia, Belgia sau Suedia, ca să dăm doar câteva exemple, sunt de nerecunoscut în anumite zone, iar dezastrul se amplifică!

Luând în discuție Suedia, țara “blonzilor nordici”, descoperim lucruri șocante: zeci de zone din orașe precum Stockholm, Goteborg sau Malmo, au devenit enclave musulmane unde se aplică alte legi și unde poliției îi este teamă să meargă chiar într-o patrulare de rutină.

Conform Cotidianul.ro “Publicaţia britanică Experss scrie că în ţara scandinavă sunt 55 de asemenea zone cuprinse de violenţă. Este vorba de zone din oraşele suedeze în care rata criminalităţii a crescut uriaş după sosirea valului de imigranţi, unde se comit multe violuri, agresiuni sexuale, a sporit traficul de droguri şi pe străzi pot fi văzuţi copii ce au arme asupra lor. În luna februarie existau 50 de asemenea zone în Suedia, unde procurorii suedezi au constatat că poliţiştii sunt atacaţi cu pietre, maşinile le sunt furate sau incendiate. Lista a crescut acum la 55 de zone “no-go”. Express scrie ca nu mai puţin de 80% dintre poliţiştii care lucrează în aceste zone doresc să-şi schimbe profesia. “Avem o criză majoră. Mulţi colegi îşi doresc să renunţe la slujbă. Infracţiunile nu sunt investigate, nu avem timp să răpundem la solicitări. Mediul de muncă s-a înrăutăţit drastic şi mulţi dintre cloegii mei îşi caută acum de lucru”, spune poliţistul Peter Larsson.

suedia-2

Culmea ironiei, chiar și în Turcia presa le-a atras atenția cetățenilor turci despre aceleași pericole cu care se pot confrunta în orașele suedeze. Cireașa de pe tort a fost pusă însă de Ungaria chiar la începutul acestei toamne.

Cotidianul.ro: “Guvernul de la Budapesta a distribuit în milioane de exemplare pliante prin care avertizează asupra a sute de zone “no-go” în mai multe oraşe europene, printre care Stockholm, Londra, Bruxelles, Marsilia, Berlin, Copenhaga şi Malmo. Sunt zone, îşi avertizează guvernul ungar cetăţenii, în care “autorităţile nu mai pot deţine controlul” şi unde “normele societăţii gazdă nu se mai aplică”.

Ministrul ungar de Externe a declarat pentru BBC că guvernul a folosit informaţii provenite din “rapoartele oficiale ale poliţiei şi ale agenţiilor de securitate”. Mai multe oraşe din Suedia, printre care şi Goteborg şi Malmo, au fost lovite de valuri de violenţă, aici au fost incendiante maşini şi au avut loc revolte. Poliţia a arătat că 15 districte din ţară sunt “în mod special vulnerabile”, fără a folosi însă termenul de “no go”. Autorităţile ungare spun însă că au preferat “termenul jurnalistic de no go” pentru a descrie acele zone care apar ca vulnerabile în rapoartele poliţiei suedeze.”

suedia-3

Și ca în orice țară aflată sub ocupația globaliștilor, legile sunt făcute în așa fel în Suedia încât să nu poți pune sub semnul întrebării politica imigraționistă sau să discuți despre incapacitatea imigranților musulmani de a se integra în societatea occidentală, fără să fii catalogat extremist, șovin sau rasist. Prietenii lui George Soroș știu de ce!

Privind la situația dramatică în care au ajuns așa-zisele țări civilizate din occident, trebuie cu atât mai mult să fim vigilenți și să blocăm islamizare României, în pofida intențiilor clasei politice care îi trădează pe români de decenii!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

17 Comments on Suedia se pregătește să moară sub asaltul imigranților. Zeci de zone din orașele suedeze au scăpat de sub controlul autorităților

 1. Băieții ăsta își arata mușchii Finca șanț susținuți de autoritățile din tarile respective.

 2. Pai, asta inseamna ca Suedia ar putea sa se redenumeasca fara probleme, “tara lui Ali Baba si celor 40 de hoti”

 3. Mi se rupe de suedezi si Suedia…

 4. Nu ar fi mai simplu sa rezolvam motivul pentru care vin la noi? Problemele generate sunt inevitabile, avand in vedere diferentele culturale. De ce pleaca ei de acasa? Cine-i fugareste si cu ce scop?

 5. TOŢI cei care au participat la incendierea drapelului Suediei, în Suedia, trebuie arestaţi şi expulzaţi INSTANTANEU ! Indiferent de cetăţenie, etnie, religie, statut social, EVACUAREA DEFINITIVA în max. 24 de ore, cu interdicţie pe viaţă de a mai călca vreodată pe pământ suedez !
  Procedura e valabilă şi recomandabilă pt. orice stat european !

 6. DESINFORMARE! : Imaginile sunt din 2010 un protest al Islamistilor din Malaezia, Pakistan si alte tari musulmane impotriva pictorului suedez Lars Vilks, care l-a portretat pe Profetul lor Mohamed cu trup de Caine. Musulmanii s-au strans in fata ambasadei Suedeze si au au dat foc Pozei lui Vilks si a steagului Suediei. Aici este adresa electronica a articolului. Apasati control/dreapta si alegeti Traducere in Romana http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12251201.ab

  Adeptii liberali-de stanga (anarhisti – majoritatea emigranti de toate soiurile) dau foc propriului steag in semn de protest impotriva “Statului National” care a dus la moartea a milioane de oameni ca sa traga granitele statelor nationale: https://www.nordfront.se/svenskfientliga-skandade-flaggan-malmo.smr.
  Fi – Feministic Initiativ sunt tot Liberali-Stinga instiga la denigrarea Steagului Suedez in forme extrem de jignitoare: https://twitter.com/VeronicaSvard/status/474829617258594304
  Situatia este foarte haotica – Intr-adevar politia nu numai ca nu face fata dar in multe cazuri le este interzis sa ia masuri.

 7. Glenn Mölllergren // 1 octombrie 2016 at 11:10 // Răspunde

  Nu s-a intamplat in Suedia. Nu exist zonele no-go.

  Daca Suedia este distrusa de migratie, de ce sint mii dupa mii de romani aici? Daca nu aveti credinta in ce spun eu, va rog intrebati de pe romani care traiesc aici. Usor gasiti, ca sint peste tot. In orasul vecin e o biserica romaneasca (la Sölvesborg, 25 km de unde locuiesc eu). Daca ar fi Suedia dominata de muslemani fanatice, cu ar fi posibil sa cladesc o biserica noua si NE-SUEDEZA intr-un oras, intr-o zona intravilan?

  Daca Suedia e distrusa, de ce nu plec romani acasa? Daca imigratia ar fi o problema principala, nu ar fi Romania paradisul pe pamant, si Suedia o groapa de mizerie? Serios credeti ca viata in Romania e mai buna decit aici?

  Asta este pur si simplu propaganda nazistica, finantiata din Moscva. Toate grupele neo-nazistice sau extrem de dreapta – inclusiv fascistul Orban – sint suportate din Putin sa destabilizez pe UE.

  Daca doriti sa vizitati zonele “no-go” va invitez sa veniti imediat, sa mergem impreauna.

 8. Nu stiu, mai exact, de unde va luati voi informatiile (in pofida linkului sursa deja mentionat in articol), dar v-as sugera sa nu mai folositi termenul de “musulman” ci cel de “islamist”. Asa e mult mai corect. Islamistii sunt unii, musulmanii sunt altii.. si mare atentie la sursele de dezinformare! Cu acestea puteti face o propaganda total negativa persoanelor de religie islamica.

  In plus, v-as sugera, de asemenea, sa va verificati mai bine sursele si sa nu aruncati asemenea informatii care pot fi chiar mai vechi cu scopul de a le arata actuale. Acestea sunt parerile mele. Multumesc. 🙂

 9. Un corp de politie, ori cat de bãţ ar fii el, nu are efective suficiente ca sa acopere acest fel de situatii. In momentul in care o masa de “oameni” de alta nationalitate dau foc drapelului se poate considera dusman al natiunii si asta ar trebui sa dea lumina verde interventiei militare care sunt mult mai bine dotati si antrenati pentru asemenea imprejurari

 10. Ei, ei, mama ei de democratie! Cum zise nenea Eltin:? “Democratia se obtine cu bita”! Sau chiar si cu mitraliera, cum zise raposatu’ Vadim!

 11. MINCIUNA GOGONATA

 12. Nicusor Gais // 5 noiembrie 2016 at 0:43 // Răspunde

  Daca unii din astia ar veni in romania si mi-ar arde tricolorul ar exterminat ca si un gandac nedorit promit . Sunt Nicusor Gais si am 20 de ani . Tara mea e tara mea daca nu le convine ceva acelor musulmani sa isi stea in tara lor .Multumesc

 13. Autoritati. Controlul autoritatilor. Controlul tradatorilor, pupatorilor in cur ai imperialistilor. Se face genocid. Astia au autoritatea de tradatori. Asta vor si tradatorii de la noi din parlament, din senat, din justitie, din securitate, din armata si din populatie.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii