Noutăți

SUA, războiul împotriva vaccinurilor: 925 de cazuri de copii îmbolnăviți de vaccinuri au câștigat în instanță. Se vor plăti despăgubiri de aproape 1 MILIARD de dolari

  •  
  •  
  •  

Acesta este un fragment din declarația senatorului Daniel Fenechiu (PNL), în Parlament, împotriva proiectului de lege care vrea să transforme România într-un lagăr medical, obligândf toată populația să se vaccineze:

“Revenind însă la întrebarea de o sută de puncte: este necesară şi oportună legiferarea obligativităţii vaccinării copiilor ?

În condiţiile în care tot mai multe voci, inclusiv de medici, bine documentate, afirmă că vaccinurile actuale, produse prin metode moderne, sunt surse de îmbolnăvire pentru copii, ne punem întrebarea legitimă dacă acestea nu cumva fac mai mult rău decât bine, producând la unii copii efecte adverse grave – doar pentru a preveni o ipotetică îmbolnăvire.

În Statele Unite ale Americii, instanţele de judecată specializate în litigiile provocate de vaccinuri au soluţionat în perioada 1988-2008 un număr de 2.263 plângeri privind autismul şi 2865 de plângeri privind alte afecţiuni decât autismul, declanşate de vaccinarea copiilor. 925 de cazuri au fost admise, compensaţiile băneşti totalizând uriaşa cifră de 847 milioane de dolari.

Avem deci recunoaşterea oficială a faptului că vaccinarea poate declanşa boli grave precum autismul, desigur pe fondul unor sensibilităţi sau probleme preexistente la copil.

În aceste condiţii, este necesar ca legea vaccinării să nu impună măsuri obligatorii părinţilor şi medicilor înainte de a impune standarde şi teste care să fie în măsură să depisteze copii sensibili înainte de vaccinare, aşa cum deja se procedează în unele State Europene.

Fenechiu_Catalin_Daniel

Dincolo de pofta de profit a unora care văd în vaccinarea obligatorie o mega afacere cu Statul, trebuie să ne asigurăm că nu vom ajunge să nenorocim generaţii întregi de copii cu vaccinuri insuficient testate, care pot produce îmbolnăvirea gravă a unor copii mai sensibili. Să nu uităm că până în 2012 vaccinurile pediatrice conţineau timerosal, compus organo-mercuric cu toxicitate ridicată şi doar scandalurile mediatizate privind explozia de efecte adverse au dus la retragerea acestei substanţe din vaccinurile pentru copii.

Moral şi firesc este ca, dacă există cea mai mică şansă să îmbolnăvim fie şi un singur copil cu această vaccinarie obligatorie, să luăm măsuri pentru ca acest lucru să nu se producă.

În condiţiile în care astăzi, în România, se moare datorită hepatitei de tip C, deoarece bolnavii înscrişi pe lipsa de aşteptare nu pot beneficia de tratamentul gratuit fără interferon, cu VIEKIRAX, astăzi când bolnavii de cancer şi leucemie nu au acces la tratamentele schemele de tratament de ultimă generaţie, existente în toată Europa, ne întrebăm pe bună dreptate ce este mai important: să salvăm vieţi sau să prevenim nişte îmbolnăviri ipotetice ?!

Cerem guvernului Grindeanu să trateze în mod responsabil şi matur chestiunea obligativităţii vaccinării, şi să analizeze cu atenţie toate datele şi statisticile privind rezultatele vaccinărilor din anii anteriori.”

Sursa: Rapcea.ro

VIDEO cu intervenția dsenatorului DANIEL FENECHIU:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on SUA, războiul împotriva vaccinurilor: 925 de cazuri de copii îmbolnăviți de vaccinuri au câștigat în instanță. Se vor plăti despăgubiri de aproape 1 MILIARD de dolari

  1. Acum e clar, de ce ne preseaza papusarii cu vaccinurile lor.N-o sa le mai poata baga pe gat americanilor si incearca sa-i forteze pe pupincurirstii lor.

  2. avem niste guvernanti carora nu le pasa de poporul ce il conduc.ei sint interpusii multinationalelor de medicamente . nu degeaba s-alucrat din greu la distrugerea institutului cantacuzino pt ca le statea in git concurenta facuta cu vaccinuri si seruri mult mai bune si ieftine ca ale lor. daca ar fi repus in functiune nu as fi potrivnica la vacinare cu mizeriile aduse de ei care otravesc copiii acestei natii. nu vreau ca sa tremur de frica pt nepoti si sa ma cert cu copiii mei cind ii atentionez ca cele de azi sint periculoase. nimeni nu garanteaza ca in viitor nu ne vom trezi cu boli care sa aiba la origine vaccinurile astea nenorocite si sa plingem cu lacrimi de singe la capatiiul lor

  3. Respect!Asta înseamnă sa fii rational.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii