Noutăți

SUA deține UN SFERT din avuția globală. Află ce înseamnă asta!

StirileProTv: Economia Statelor Unite este cea mai mare din lume. Cu o valoare de 18 trilioane de dolari, reprezinta un sfert (24,3%) din avutia globala, arata cele mai recente date de la Manca Mondiala, citate de World Economic Forum.

SUA sunt urmate de China, a carei economie a ajuns la o valoare de 11 trilioane de dolari, adica 14,8% din cea mondiala. La mare distanta, locul 3 este ocupat de Japonia, cu 4,4 trilioane de dolari, adica aproximativ 6% din avutia globala.

Urmatoarele trei locuri in calsament sunt ocupate de tari europene: Germania (3,3 trilioane de dolari), Marea Britanie (2,9 trilioane de dolari) si Franta (2,4 trilioane de dolari).

harta bogatiilor
India este cea de-a saptea economie a lumii, cu 2 trilioane de dolari, urmata de Italia, cu 1,8 trilioane dolari. Locul 9 este ocupat de Brazilia (1,8 trilioane de dolari) si pe 10 se afla Canada (1,5 trilioane de dolari). Astfel, potrivit Bancii Mondiale, economia SUA este mai mare decat economiile combinate ale tarilor de pe locurile 3 si pana la 10.

Pana in 2050, clasamentul prezentat mai sus se va schimba semnificativ. Un studiu realizat de PricewaterhouseCooper ca primul loc va fi detinut de China, a carei economie creste intr-un ritm mai alert decat al celor dezvoltate.

SUA vor fi depasite si de India, care vine puternic din urma, iar pe locul al patrulea vine o supriza, si anume Indonezia. Pontrivit PwC, pana in 2050, economia Marii Britanii va fi pe locul 10, Franta va iesi din top 10, iar Italia nu se va mai regasi nici in top 20, ca urmare a avansului rapid al economiilor emergente, ca Mexic, Turcia si Vietnam.

Citește mai mult aici: StirileProTv

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on SUA deține UN SFERT din avuția globală. Află ce înseamnă asta!

 1. Serios??!! Dar toate familiile elitei adunate cat fac?! Nu cumva cateva sute de trilioane?
  Acei asa zisi „filantropi” numiti de presa, au reusit in atatia ani sa prosteasca pe multi! Cand a murit David Rockefeller astia s-au perindat pe unde au putut, de abia s-a vorbit de acest personaj.
  Pot ei sa faca ce vor, dar vorba unuia: „prosti, dar multi”. Si s-ar putea sa aiba parte de un iad mai rau decat cel mentionat in religii.

 2. cetățeanul tulburat // 29 mai 2017 at 17:22 // Răspunde

  Până în 2050 se vor schimba multe,
  PwC încearcă să facă propagandă pe cât posibil…Dar banii pe care îi știm azi, n-or să mai fie!
  Viața pe planetă se va schimba total…În următorii ani clanurile Rothschild, Morgan, Rockefeller, Carnegie vor fi de tristă amintire…vom avea cu toții acces la free energy și ne vom elibera de bandiții ăștia care ne țin in minciună în ultima sută de ani alergând după banii lor să plătim energia care ne-o fabrică ei în rafinării.

  • Buna gluma cu fee energy… De fapt, toti avem acces nelimitat la “free-energy” inca de la facerea lumii, dar oculta ne impiedica… Desi, daca stam sa cugetam, oculta mondiala, prin internet, yotube, retelele de socializare, diversi “inventatori” si alti papitoi mesianici mitomani chiar se chinuie din rasputeri sa ne puna la dispozitie tehnologii fabuloase “free-energy”, cu cateva sarme rasucite, usor realizabile chiar de catre semidocti sau persoane cu lacune stiintifice, scolare sau mintale grave… Daca mai vin si niste reprezentanti ai unor secte finantate de ONG-urile ocultei sa ne confirme “veridicitatea” si “functionarea” unor asemenea descoperiri de care e plin internetul (evident, fara dovezi materiale, doar pe incredere oarba, ca numai aia functioneaza la adeptii lor) atunci tabloul, scuze, ghiveciul e complet… Toti “free-energistii”, de la yotube pana la secte platesc, regulat, abonamentul la “electrica”… Eu nu mai inteleg nimic… Unde se gaseste si cum arata “free-energy” de care vorbeste toata lumea in termeni hiperbolici dar care nu functioneaza, in viata reala, nicaieri, nici in SUA, nici in China, nici macar pe proprietatile lui Rotschild ori Rokefeller & Comp.?!

   Toti cei ce pretind ca folosesc “free-energy” (care chiar te si injura ca birjarii daca indraznesti sa fii sceptic in lipsa oricarei dovezi matematice si stiintifice), fara exceptie, platesc in continuare, constant, luna de luna, aproape aceeasi cantitate de electricitate la furnizorul centralizat… Cine ii impiedica pe acestia sa se rupa de sistem? Oculta care nu-i lasa la ghiseu sa depuna cererea de debransare ori simplul fapt ca “inventia miraculoasa” de j’de mii de Watti/h nu functioneaza sau pur si simplu nu exista?!?

   Rotschild, Morgan, Rockefeller si ceilalti au fost, sunt si vor fi mereu de trista amintire… Cele doua razboaie mondiale, nazismul, bolsevismul, crizele economice, cortina de fier, razboaiele interminabile din orient, acutizarea terorismului, Big brother etc. – vor fi indisolubil legate in istorie de amintirea celor mai sus mentionati…

   Pana in 2050 nu se va schimba nimic… Agenda va fi aceeasi de azi dar cu vreo 30 de ani mai avansata… Iar cei 300 de pe Wall Street care conduc in realitate SUA vor detine 99.999% din avutia omenirii, in timp ce omenirea va imparti restul de 0.001%…

 3. cetățeanul tulburat // 2 iunie 2017 at 6:44 // Răspunde

  Nu e glumă deloc…ști tu…Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti!
  Puțină răbdare că se rezolvă toate lucrurile pe planetă…În maxim 3 ani o să ai acces la free energy…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii