Noutăți

Stupoare – Tratat de imunologie din România: copiii vaccinați… sunt contagioși o perioadă. Adică pot transmite virușii cu care au fost vaccinați! Dă SHARE!

 •  
 •  
 •  

Invitat la emisiunea Granițele Cunoașterii, profesorul George Stoian, un critic acid al legii vaccinării obligatorii, ne dezvăluie lucruri incredibile despre sistemul medical în general, și despre cel românesc în particular: lucruri pe care oamenii acestui sistem corupt nu le fac publice, pentru că le-ar dărâma castelul din cărți de joc al argumentelor pro vaccinare forțată.

La minutul 24:00 al emisiunii, George Stoian ne spune următoarele: <<Iată ce există pe site-ul Ministerului Sănătății – pentru susținerea examenului de grad specialist în imunologie clinică se recomandă un tratat de imunologie și imunochimie. Chiar așa se și cheamă: IMUNOLOGIE ȘI IMUNOCHIMIE. Găsiți acolo linkul de unde poate fi descărcat tratatul și totodată paginile 313-314 din acest tratat. Și haideți să vă spun ceea ce puțină lume știe… 

În acel tratat spune așa la pagina 313: “Virusurile atenuate din vaccinuri (rujeolă, oreon și rubeolă – n.n.), păstrându-și capacitatea de multiplicare în organismul vaccinat, se răspândesc în populație și imunizează chiar și indivizi nevaccinați.” Deci un medic care se specilizează în timpul facultății în domeniul imunologiei, află că… ceea ce Ministerul Sănătății nouă NU ne spune, copiii vaccinați sunt contagioși. Asta află medicii imunologi din facultate; că există o anumită perioadă de timp în care copiii pot răspândi în populațoie acele virusuri cu care au fost vaccinați. De ce este important acest lucru? Pentru că toată baza, tot fundamentul pe care se bazează Ministerul Sănătății și cei care au propus acest proiect de lege este acesta: avem epidemie de rujeolă, au murit 21 de copii și doi adulți, iar cei vinovați sunt cei nevaccinați. Dar Ministerul Sănătății nu ne spune nici măcar pentru o secundă că copiii vaccinați sunt contagioși și pot răspândi boala!!!>>

Ce spuneți de asta, oameni buni? Că, aflând ce spune acest tratat de imunologie recomandat de Ministerul Sănătății, apare o întrebare năucitoare: nu este posibil ca unele epidemii să fie generate chiar de procesul de vaccinare? Se pare că da, dar despre acest lucru sistemul tace mâlc!

Pentru a afla mai multe despre mizeriile sistemului medical românesc, vă invit să urmăriți, mai jos, emisiunea în care l-am avut invitat pe George Stoian!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Stupoare – Tratat de imunologie din România: copiii vaccinați… sunt contagioși o perioadă. Adică pot transmite virușii cu care au fost vaccinați! Dă SHARE!

 1. Inca o dovada ca doctorii se lasa cumparati de industria farma. Ei nu mai tin cont nici macar de ceea ce invata la facultate!!

 2. Conform sursei citate in acest articol Virusurile atenuate din vaccinuri (rujeolă, oreon și rubeolă – n.n.), păstrându-și capacitatea de multiplicare în organismul vaccinat, se răspândesc în populație și imunizează chiar și indivizi nevaccinați.” astfel dacă ați citi si v-ați informa Corect, virusurile din vaccin Imunizează si pe cei nevaccinați Nu contaminează! Este opțiunea fiecăruia ce face cu viața copilului sau, însă este evident ca încercați sa va motivați cumva lipsa unor surse sigure cu privire la pretinsul pericol al vaccinarii!

  • Deci copii contacteaza boala, asa se imbolnavesc nu se imunizeaza pentru ca pana la urma 20% din cei vaccinati fac boala (posibil mai multi pentru ca se masluiesc statisticile, oare de ce?

 3. Dna Irina, conform DEX IMUNIZÁ, imunizez, vb. I. Tranz. și refl. A face sau a deveni imun în urma unui tratament sau prin faptul că a avut în trecut aceeași boală la care este expus în prezent. – Din fr. immuniser. Asadar, explicati-mi va rog cum ii imunizeaza pe cei nevaccinati?

 4. Pai 21 de cazuri inseamna epidemie?
  In occident persoanele vaccinate de curand nu sunt primite in spitale.

 5. Normal, ada apar epidemiile. Parvoviroza la animale este acelasi lucru.
  Vaccinurile antigripale sunt un pericol, sunt contagiosi 30 de zile, te miri de unde ai luat gripa, uite de unde.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii