Noutăți

Stupoare: În timp ce în mai multe țări oficialii vor să scape de Soros, în Moldova… Poliția încheie un acord de colaborare cu Fundația Soros!!!

Așa cum s-a petrecut cu toate statele foste comuniste, eliberate sau în curs de eliberare de sub cizma ruseacă, și Moldova trece prin același proces – adică ajunge din lac în puț. Pentru că dacă te eliberezi de opresiunea rusească ca să ajungi sub controlul globaliștilor neomarxiști din gașca lui Soros, nu se cheamă că ai făcut un progres! Se cheamă doar că vei deveni o piață de desfacere pentru rechinii corporatiști, că în scurt timp îți vei pierde resursele naturale, că ți se va infecta tradiția și istoria, în acest proces bolnav de globalizare în slujba așa numitei Noi Ordini Mondiale.

Dar iată cum prezintă presa din Moldova această reușită (!!!):

Astăzi 24 martie 2017 a fost semnat Acordul de colaborare dintre Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General al Poliției (IGP) și Fundația Soros-Moldova (FSM). La semnare au participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful IGP, Alexandru Pînzari și directorul executiv Soros-Moldova, Victor Ursu.

Semnarea acestui document va fortifica cooperarea în domeniul instituirii, stabilind mecanisme transparente de aplicare a legii, care vor spori încrederea societăţii civile faţă de sistemul justiției penale, generând astfel şi responsabilitatea ofițerilor de poliție.

În cadrul evenimentului, ministrul Afacerilor Interne a adus mulțumiri reprezentanților FSM pentru deschiderea pe care o au față de activitatea MAI și cel mai important, față de respectarea drepturilor omului prin prisma activității polițienești. Ministrul a menționat importanța dialogului bilateral dintre MAI şi Fundaţia Soros în contextul consolidării parteneriatului dintre Poliţie şi societatea civilă. (sursa: point.md)

Nasoală treaba, pentru că acolo, în Republica Moldova, lumea se va dumiri despre interesele neomarxistului George Soros abia peste 10-15 ani, după ce țara va ajunge în proprietatea altora…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Stupoare: În timp ce în mai multe țări oficialii vor să scape de Soros, în Moldova… Poliția încheie un acord de colaborare cu Fundația Soros!!!

  1. cand toata lumea zice despre unul ca e rau, iar tu vrei sa-l bagi in casa desi statea bine pe la altii… inseamna ca cineva din casa a tradat grav.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii