Noutăți

Stupoare: Frankfurt este primul oraș german în care imigranții au devenit majoritari: 51,2%. O spune statistica oficială a orașului!

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Pentru prima dată în istoria lui, Frankfurt este locuit de o populație formată, în marea ei majoritate, din imigranți, arată un raport al Oficiului electoral și de statistică al orașului, citat de ziarul Frankfurter Rundschau.

51,2% dintre persoanele care trăiesc în Frankfurt sunt imigranți. „Avem minorități cu un număr relativ mare de persoane, dar niciun grup cu o majoritate clară. Tendința este însă clară, suntem un oraș fără o majoritate”, declară Sylvia Weber, secretar responsabil cu integrarea din Frankfurt.

Reprezentând 13% din populație, turcii sunt cea mai mare minoritate non-germană din Frankfurt, iar 61% dintre locuitorii născuți în străinătate sunt cetățeni ai altor țări din Uniunea Europeană (UE).

Intitulat „Integrarea și monitorizarea diversității din Frankfurt”, raportul de 200 de pagini are rolul de a oferi o bază autorităților, pentru ca ele să răspundă inegalităților, în ceea ce privește, de pildă, ocuparea forței de muncă, educația sau locuințele. Sursa: ActiveNews.ro

Nota noastră: Și iată cum, încet, încet, Germania germanilor moare, devenind un conglomerat multietnic în care interesele nativilor vor fi din ce în ce mai greu de concretizat. Mai ales că neomarxista Merkel și oamenii din jurul ei vor o Germania colonizată masiv de musulmani. Și acum, o întrebare de baraj: Oare situația de astăzi a Germaniei nu este opera celor care au fost prigoniți de germani în al Doilea Război Mondial și care acum se răzbună, anihilând naționalismul german prin amestecare rasială și culturală? Ce spuneți?

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Stupoare: Frankfurt este primul oraș german în care imigranții au devenit majoritari: 51,2%. O spune statistica oficială a orașului!

 1. Buna intrebare de baraj ! Am suspectat inca de la inceput implicarea alora cu ochii albastri, aia alesi lui dumnezeu… sunt prea diabolici ca invazia asta sa nu fie opera lor.

 2. Mihnea-Șerban // 2 iulie 2017 at 14:01 // Răspunde

  Acel grup de indivizi care se își spun evrei (dar nu sunt) și care guvernează din umbră toate aceste activități sunt în spatele genocidului european.
  Popoarele europene sunt o piedică în calea globalizării, deoarece, precum ne arată istoria, sunt popoarele cu cel mai mare potențial și vrednicitate. De aceea trebuie să dispară…
  Istoria se va repeta, iar acești imigranți (fie ei musulmani) vor fi ținta primară a naționalismului, deoarece au partea lor de vină, precum o au și politicienii trădători. Om trăi și-om vedea!

 3. De fapt.. Presiunea in Africa/orient va creste.

  Tarile africane/arame si-au prognozat o cresture a population de pana la 4 ori pana in 2050
  400 de milioane in Nigeria de ex..

  Iar asta va anihila “acea tara”..
  De aia vor sa-i impinga aici.. In SUA, AUS.. Canada..

 4. Diversitatea este ceva minunat atata timp cat raman liber s-o pot refuza. Din pacate, asta nu se mai intampla de multa vreme si este bagata pe gat prin tot felul de mecanisme. In mod natural si benevol, fiecare grup etnic sau cultural imprumuta in timp lucruri din alte grupuri. O parte din ce inseamna modelarea culturilor si raselor in decursul istoriei exact asa s-a facut. Cand nu s-a mai intamplat lent si benevol, s-a numit razboi si cucerire care impreuna cu diverse forme de anihilare si/sau dizlocare a populatiei, s-a materializat de fapt in genocid. Pana acum o vreme, sa zicem cateva zeci de ani, finalul unui razboi insemna ca grupul invingator impunea prin forta grupului invins, caracteristicile proprii. Chiar daca nu putea sa le impuna in totalitate, o alterare intr-o imensa si iremediabila masura se producea oricum.
  Azi nu mai e nevoie de razboi pentru asta. Azi armele folosite sunt etichetele. Ai zis un ceva..orice…si esti fericitul castigator al etichetei “rasist” sau “xenofob”. Dupa cateva zeci de ani de indobitocire si imigratie sustinuta, se formeaza suportul popular pentru implementat legi care sa estompeze orice manifestare de instinct de autoconservare. Toate astea, impreuna cu diversele mecanisme care erodeaza incet si sigur conceptul de familie, duc incet si sigur la disparitia culturii si/sau rasei supusa la asa ceva. Iar asta dupa definitie, se numeste tot genocid. Bun venit in Europa. Sa ne bucuram de ea cat mai putem 😉

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii