Noutăți

Stupoare: Evreul George Soros a finanțat cu milioane de dolari organizații anti-israeliene… De ce? Care e manevra?!

 •  
 •  
 •  

În aparență, am putea crede că Soros este un anti-israelian. Așa să fie? Un evreu de talia lui, care face jocuri periculoase la nivel mondial, consilier al lui Obama, să fie un adversar al Israelului?

Conform Evz.ro, “Documente piratate de hackeri dovedesc înclinația miliardarului pentru ONG-urile care desfășoară activități ostile statului Israel. Revista americană Jewish Press a studiat mii de pagini, întocmind un adevărat rechizitoriu la adresa lui Soros. Serverele companiilor miliardarului evreu maghiaro-american George Soros au fost piratate de hackeri simultan cu cele ale Convenției Naționale a Partidului Democrat, în luna iunie. Mii de documente ale Fundației Soros au fost publicate pe un site special creat, intitulat DC Leaks. Din acestea rezultă că Soros a fost un finanțator important al cauzelor anti-israeliene și anti-sioniste, dezvăluie săptămânalul american Jewish Press din New York.

Dacă privim lucrurile mai în profunzime, am putea înțelege mai bine jocurile la acest nivel. Practic, sionismul internațional are nevoie de ANTISEMITISM, pentru că acest lucru le justifică evreilor lamentările nesfârșite, potrivit cărora toată lumea îi urăște pentru nimic. Este o întreagă industrie a antisemitesmului iar în numele acesteia se crează legi discriminatorii în mai toate țările, menite să blocheze tot mai mult criticile la adresa evreilor. În concluzie, este mai probabil că Soros susține mișcările anti-evreiești în numele și în folosul sionismului internațional, decât că este un adversar real al Israelului sau al sionismului. Să nu fim naivi!

Pentru edificare, să ascultăm declarațiile incendiare ale unui rabin evreu originar din România care desființează politicile institutului Elie Wiesell și care declară limpede că ANTISEMITISMUL LE ADUCE BANI EVREILOR DIN ROMÂNIA, motiv pentru care îl întrețin. O fi ceva similar și în cazul lui Soros?

Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60, a făcut declaraţii foarte dure şi extrem de interesante la adresa liderilor comunităţii evreieşti de la noi, în emisiunea „În arenă”, realizată de Codruţ Burdujan la Litoral TV din Constanţa:

„Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti.

[…] Astfel de oameni sînt cei mai extremişti, foarte cinici, nu le pasă de viaţa omului… Un om care poate spune că viaţa unui copil evreu valorează mai mult decît viaţa altui copil este un nazist şi un fascist.

[…] Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. În Ungaria, lui Wiesel îi e frică să facă ce face în România. Nici statistica nu e adevărată: în România nu au murit aşa de mulţi la holocaust, pentru că o parte din România era sub Ungaria şi acolo ungurii i-au omorît pe evrei. Mulţi evrei au fost salvaţi de români.

Unde sunt poveştile despre aceste fapte? Să vă mai spun ceva: un domn istoric din Iaşi, Cioflîncă, a făcut mare poveste pe un progrom în Iaşi, dar era o poveste antiromânească, făcută pe bani primiţi de la organizaţii din America… Ăştia aduc ură între români şi evrei.

Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Stupoare: Evreul George Soros a finanțat cu milioane de dolari organizații anti-israeliene… De ce? Care e manevra?!

 1. “Luati acestea de aici. Nu faceti din Casa Tatalui Meu, casa de negustorie!”, i-a certat Iisus pe negustori, in curtea Templului din Ierusalim. Viata pe acest Pamant nu se reduce numai la ingineria asta financiar-bancara: imprumutul cu dobanda, marca evreiasca, cauza subjugarii, decaderii umane, metoda invaluita sub sigla antisemita.

 2. ceva organizații din România și R.Moldova, antisemite care primesc bani de la Soros sunt pe acel site?

 3. Pentru cine vrea sa afle care-i faza cu evreii, rabi Caufman spune foarte clar lucrurilor pe nume. De vazut pana la capat, chiar daca e lunga emisiunea, pentru ca este… RE-VE-LA-TI-E!!! Eu de atunci ii consider frati apropiati pe evrei.

  https://www.youtube.com/watch?v=dkEW3b4zssY

  Mm! Mai greu de digerat este Oreste pentru ca, in context, e slab rau, piele si os. 🙂

  PS
  By the way: Soros, e clar, nu e evreu. E altceva. A, ca se da el…

  PPS
  Evreitatea este o stare de spirit, in sensul ca fii ai lui Eber sunt cei ce sunt, ca spirit, de tipul Eber. Sau fii ai lui Avraam, sau fii ai lui Israel, sau fii ai lui Dumnezeu in definitiv.

 4. Foarte ciudat.
  Nu pot sa cred ca cineva chiar poate face asa ceva.

  Adica daca un “dusman” omoara un om din familia mea, e un rau “ce nu poate fi niciodata pe deplin razbunat”.. dar daca EU le pun o bomba sub pat se cheama ca e .. “munca in folosul comunitatii”.. martiri..?

  Nu cred ca Soros a facut asa ceva!!!

  Adica daca EL (evreu sadea – recunoscut si asumat de Comunitatea Evreeasca) face asa ceva.. ce sa mai zic de Eva Brawn? Si ea facea acelasi lucru??? Daca mergem pe ideea aceasta ne putem intreba: era Hitler evreu si el? (nebunie.. nu?)

  Apai DACA Soros pune bombe Evreilor pentru a crea un razboi artificial pentru a pune mana pe teritorii (Palestina, Gaza..) .. poate si Razboiul Mondial (2) a fost tot o facatura si el.
  Sa forteze pe toti Evreii din lume sa fuga in Israel pentru a pune umarul la formarea unui stat Evreu.
  O data ii alunga dupa ce Nazismul le confisca Averea apoi ii alunga Comunismul dupa ce sunt amenintati cu deportarea.

  ASTA DACA este cu adevarat adevarat .. ceea ce NU cred ca este!!!
  NU are cum!!!

 5. Cand vezi asemenea indivizi, cand vezi cu ce se ocupa si cum gandesc, cat de rasisti si intoleranti pot fi, ce gandire criminala pot avea, cum isi infaptuiesc nelegiuirile sub protectia victimizarii continue, reactia normala nu poate fi decat una singura. Iar asta nu este o reactie antisemita, ci o reactie antiticalosie. Iar daca ei sunt ticalosi, nu este vina celorlalti. Si cum se spune, “antisemit este cel pe care-l urasc evreii”.

 6. finanteaza procesul migrationist/metisarea, motiv pt care, in acest context, nu intamplator a picat IT Mys Mis de la accesarea fondurilor europene structurale si de coeziune, in general fondurile ue la niv comunitar pt sustinerea dezvoltarii durabile si sustenabile; nu suntem singurii care sesizam!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii