Noutăți

STUPOARE: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump

Cotidianul.ro:

Chiar pe site-ul www.change.org a fost lansată o petiţie în care se cere ARESTAREA LUI GEORGE SOROS pentru organizarea protestelor Anti-Trump! Este vorba de acelaşi site unde un ONG al lui Soros a cerut anularea votului pentru Casa Albă! În acest fel, se confirmă ceea ce scria cotidianul.ro, adică faptul că George Soros se află în spatele acelor ciudate mitinguri de protest din chiar a doua zi după alegerile din SUA, cîştigate detaşat de Donald Trump împotriva candidatei Hillary Clinton!

Textul originar, în limba engleză, al Petiţiei poate fi accesat aici. Iată traducerea acestei Petiţii care are titlul „ARESTAŢI-L ŞI OPRIŢI-L PE GEORGE SOROS PENTRU PLATA PROTESTELOR VIOLENTE DIN AMERICA!” (“Arrest and Stop George Soros from paying for violent protests in America!”):

Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidenţiale, dar unul dintre principalii ei susţinători nu se opreşte.

Vrem să aducem acest lucru în atenţia lui Trey Gowdy din Camera Reprezentanţilor, astfel încît să găsească un anumit tip de acţiune care să fie luată împotriva lui George Soros. Acesta rulează anunţuri pe Craiglist în toate marile oraşe / plătind aceşti oameni, ei protestează şi dau startul violenţelor, provocînd haos peste tot. Democraţii acţionează în afara legii, iar acest lucru nu va fi tolerat de America. Trebuie să luăm poziţie în apărarea noului preşedinte ales Donald Trump şi să-l ajutăm în lupta împotriva lui George Soros. Trebuie să ne protejăm drepturile de cetăţeni ai SUA şi să nu permitem ca acest tip de comportament să continue. George Soros a scăpat complet de sub control., Soros foloseşte banii săi în modul cel mai diabolesc posibil, folosind oamenii să facă astfel de fapte. Este o persoană diabolică ce comite TRĂDAREA Americii!!

Ion Spânu

Citește continuarea aici: Cotidianul.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on STUPOARE: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump

  1. E posibil ca baietii sa procedeze ca la jocul de sah. Si anume sa sacrifice nebunul in speranta ca vor da sah mat la Rege.

    Ma rog, ei ignora ca Regelui, in viata reala, nu i se poate da sah mat. Dar nu conteaza. Macar de-am scapa de un nebun de-al lor.

  2. Atentie romani cu cine votati ! Tot ce are legatura cu SOROS trebuie inlaturat ! Si asta nu pentru ca il admir prea mult pe Trump ci pentru ca aceste metode de a plati oameni sa iasa in strada sa urle isteric sunt criminale ! ASA A FOST INLATURAT GUVERNUL PONTA ! ROMANI, TREZITI-VA ODATA. ANALIZATI , JUDECATI SI APOI VOTATI !!!!

  3. Semnați petiția !

  4. Protestele de la americani seamănă izbitor cu protestele de dupa #Colectiv

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii