Noutăți

Stupefiant: Secuii, îndemnați să se înroleze în Armata Naţională Secuiască pentru eliberarea „Pământului Secuiesc”!

 •  
 •  
 •  

Publicația în limba maghiară Szekely Ido, care circulă în județele din Transilvania, a publicat în numărul său din 9 ianuarie 2016 apelul de recrutare al Ministerului de Interne al „Guvernului Republicii Secuiești”.

Apelul, semnat de „ministrul Apărării”, Incze Gyula, îi îndeamnă pe secui să se înscrie în „Armata Naţională Secuiască”. Scopul acestei armate este „eliberarea Pământului Secuiesc aflat sub ocupaţie română provizorie, iar în baza autodeterminării secuieşti, are ca scop apărarea Statului Secuiesc independent, ca viitoare provincie a Sfintei Coroane Maghiare”.

Redau mai jos traducerea apelului:

„Apelul de recrutare al guvernului secuiesc emigrant

Guvernul Republicii Secuieşti Ministerul de interne 1/2016

Bărbaţi secui!

Din cauza faptului că în ultimii ani, România a urgentat şi a făcut mai agresivă strategia naţională de asimilare împotriva locuitorilor maghiari indigeni, iar în momentul de faţă îi persecută, prin pretexte ridicole, pe patrioţii secui care luptă deocamdată prin instrumente legale pentru Autodeterminarea Pământului Secuiesc,

Din cauza faptului că nimeni din partea Guvernului Ungar nu are curajul să se ocupe de cauza autodeterminării poporului secuiesc şi maghiar, văzând aceste lucruri, statul terorist român colonizator recurge la instrumente mârşave şi ilegitime.

Noi, membrii Guvernului Secuiesc emigrant – înfiinţat în luna noiembrie a anului 2015- am hotărât să înfiinţăm Armata Naţională Secuiască, al cărei scop primordial este eliberarea Pământului Secuiesc aflat sub ocupaţie română provizorie, iar în baza autodeterminării secuieşti, are ca scop apărarea Statului Secuiesc independent, ca viitoare provincie a Sfintei Coroane Maghiare.

Divizia Secuiască, cea care a înfruntat în anii 1918-1919 zeci de supravieţuitori români, a apărat Patria Maghiară în faţa prădătorilor români nemernici! Niciodată nu a pierdut o luptă! Bărbaţi secui! Trăim vremuri istorice! Poporul laş nu are patrie! Înscrieți-vă în Armata Naţională Secuiască! Organizarea şi perfecţionarea armatei se petrec pe teritoriul actual al Ungariei ciuntite.

Înscrieri: e-mail: szekelynemzetihadsereggmail.com

Nyiregyhaza / 1 ianuarie 2016 În numele Guvernului Secuiesc emigrant: Incze Gyula, ministru al apărării

Nota redacţiei: – Atâta timp cât statul român îşi ignoră propriile-i legi şi arestează doi tineri secui – numiţi nevinovaţi pe bună dreptate – din cauza unor păcate fabricate, nu poate fi zadarnic nimic din ceea ce urmăreşte trecerea puterii române la sentimente mai bune; – Considerăm că mai eficientă este aplicarea la maxim şi introducerea arsenalului nesupunerii civice, dar poate că greşim; – Noi considerăm că drumul care trebuie urmat nu este cel al luptei armate, însă nu suntem posesorii exclusivi ai adevărului! – Considerăm că acest lucru trebuie analizat pentru ca nu cumva să servească drept alibi pentru statul român terorist, pentru aplicarea unui tratament mai dur faţă de secui, mai ales în situaţia în care guvernul ungar nu se implică în cazul celor doi tineri arestaţi fără vină! – Cert este că suntem de părere că importantă este asigurarea sprijinului din partea avocaţilor , deoarece are loc un proces-simulacru şi ştim din ce cauză se întâmplă acest lucru. Știm şi că este doar începutul! In opinia noastră, cei care trăiesc şi care dispun de cunoştinţe juridice necesare, să organizeze echipa de consilieri care să vină în ajutorul celor arestaţi, a familiilor acestora”. Sursa: Szekely Ido nr. 2 din 09.01.2016 (traducere a Centrului European de Studii Covasna – Harghita)

FOTO: husari secui cu steagul secuiesc la un miting la Sfântu Gheorghe

Sursa: Dan Tănasă


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Stupefiant: Secuii, îndemnați să se înroleze în Armata Naţională Secuiască pentru eliberarea „Pământului Secuiesc”!

 1. La asa ceva se ajunge doar intr-o Colonie masonica de ultima spetza, asa cum e cazul Romaniei de astazi. Intr-un stat national, independent, unitar si indivizibil(cum nu mai e cazul Romaniei de astazi) acest tip de incident se rezolva f. simplu, trimitand armata si politia sa le “bage mintile la cap”, acestor paduchi iredentisti, pe cand in cazul Coloniei nu se intampla nimic, pana nu-si dau acordul papusarii externi.
  ASTA I SE INTAMPLA UNUI STAT, CAND O MANA DE OAMENI DE LA CONDUCEREA LUI, CEDEAZA DELIBERAT TOATE PARGHIILE ACESTUIA : IN DOMENIUL APARARII , POLITICA EXTERNA , FINANTE, ECONOMIE SI RESURSE NATURALE, IN IDEEA CA VOR FI LASATI SI PROTEJATI DE CATRE FORTE EXTERNE IMPORTANTE, SA-SI IA SPAGA “CEA DE TOATE ZILELE”, CARE ESTE PT EI, CA AERUL PE CARE-L RESPIRA.

 2. sri , sie si mi , nu stiu de asa ceva . sa nu mai punem intrebari . deja este periculos . vai , mi-e dor de patria mea .

 3. Iulian Moldovanu // 7 decembrie 2016 at 17:28 // Răspunde

  Adica in România există un guvern paralel cu cel oficial, o armata a unei minorități care recrutează oameni și guvernul român nu spune, nu face nimic? Serviciile românești nu spun nimic? Consiliul Suprem de Apărare nu comunică nimic?
  Puteti face publice sursa si probele acestei informatii?

 4. Cine vreti sa ia atitude? Johannis ?! Ciolos?!Nu stiti ce vorbiti! Se-ntorc in morminte, Horea si Iancu. Ardelenii, aia ai lui Ciolos, ce fac in afara sa-i vorbeasca de rau pe regateni?! Poate ca, Doamne fereste, secuii isi vor atinge tinta si-si vor afla autonomia. Atunci vor vedea ardelenii, romani,”bunastare si recunoastrea drepturilor “lor de la secui/unguri, asa cum sunt astazi respectate in Ungaria.Oricum jarlele aste de unguri( o mica parte din ei , nu toti) au uitat lectiile din primul razboi mondial,cand romanii isi plimabau opincile prin Budapesta, au uitat si anul 1919 , etapa Bella Kun al doilea razboi mondial si chiar anul 1956. Romanii au fost la Budapesta, i-au linistit si au plecat.Ai nostrii au fost acolo, in Budapesta, de cel putin 3 ori, ai lor , niciodata la Bucuresti. Oare cum o sa fie urmatoarea data. Mai plecam de acolo sau ii trimitem pe ei in stepa mongola , locul lor de bastina?

 5. De mult se incearca creerea unui conflict major de catre Americani. Peste tot unde ai patruns umpic au creat dezbinare si haos. In Siria razboi, Irak, Iran razboi, Afganistan razboi…. Acum vor sa creeze un conflict major si la noi…”Dezbina si cucereste” Da este un conflict creat artificial de interesele Amercanilor prin slugile care ne conduc azi si care si-au candut sufletul lor. Altfel Romanii si maghiari s-au inteles dintotdeauna..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii