Noutăți

STUPEFIANT: Refugiații refuză case de lux în Suedia. Cică sunt… prea rustice!!!

“Aproximativ 30 de refugiaţi relocaţi în Suedia au refuzat să coboare dintr-un autocar pus la dispoziţia lor de Guvern, pentru că nu le-au plăcut noile case de lux primite, motivând că sunt prea rustice”, ne spune Adevarul.ro

Ei bine, asta le întrece pe toate, pentru că te întrebi ce fel de refugiați sunt aceia care refuză case cu acces la piscină încălzită, cu saună, într-o stațiune de munte din Suedia? Atunci când ești refugiat, ar trebui să fii recunoscător și pentru un cort pe care ți-l oferă o țară străină. Când însă oferta este la un nivel pe care, spre exemplu, nu și-l permit 80% dintre români, și tu, refugiatul, o refuzi, atunci  acest moft te descalifică.

Nu  mai este o enigmă pentru nimeni că mulți dintre refugiați sunt oameni din păturile bogate ale Siriei, lucru bine pus în evidență de acest incident unde 30 de refugiați au refuzat să locuiască într-un complex de case situat în Arabadet, o stațiune de vacanță iubită de suedezi. Cu mult tupeu, aceștia au cerut să fie duși într-un oraș…

Nu mai este o enigmă, de asemenea, faptul că mulți “refugiați” sunt teroriști infiltrați în Europa. Jurnaliști plecați pe teren în Siria și în Orientul Mijlociu au avertizat adeseori că Statul Islamic și-a pregătit oameni care să se alăture masei de refugiați pentru a ajunge în Europa și a o transforma într-un teatru de război. Procentul de teroriști infiltrați în Europa este estimat la 2% dintre migranți. Și este la mintea cocoșului că fanaticii ISIS profită la maxim de iresponsabilitatea liderilor europeni care se dau mari umaniști dar care, dupăpărerea mea, fac jocul deja  cunoscutului Plan Kalergi de amestecare rasială a europenilor.

Și în finalul acestui articol, voi face o predicție: în viitorul apropiat nu va avea loc niciun atac terorist în Europa, tocmai pentru a nu se bloca fluxul de imigranți. Cu siguranță, militanții ISIS sunt instruiți să aștepte pentru ca numărul teroriștilor infiltrați în Europa să devină cât mai mare. Iar atunci când nenorocirile vor începe, liderii europei vor pretinde că TREBUIE SĂ NE LIMITEZE LIBERTĂȚILE pentru a controla fenomenul terorist!!! Asta înseamnă Big Brother cât cuprinde. Și pun pariu că exact asta e una dintre țintele evenimentelor de acum.

statiune suedia

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on STUPEFIANT: Refugiații refuză case de lux în Suedia. Cică sunt… prea rustice!!!

 1. Niste analfabeti si salbatici,astia nu au ce cauta in europa,astia sunt colonisti nu emigranti

 2. Noa hai sa punem pariu! Pe ce?

 3. Care e sursa stirii?

 4. Nu ai prezis bine

 5. Tocmai din acelaşi raționament nu cred că ce s-a întâmplat la Paris are legătură cu isis. A fost un 11/9 francez, tocmai pentru ca guvernul să poată justifica acțiunile pe care vrea să le întreprindă. Pe care de altfel le-a şi demarat.

 6. Nicolae POPESCU // 18 iulie 2016 at 14:19 // Răspunde

  Nimeni nu s-a gîndit câ acest emigranti ar trebiu trimisi în America sau în Rusia?

 7. Nicolae POPESCU // 18 iulie 2016 at 14:22 // Răspunde

  Nimeni nu s-a gîndit câ acesti emigranti ar trebui trimisi în America sau în Rusia?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii