Noutăți

Stupefiant – Jurnalist din Israel: Noua ministră a Disporei își usca rufele la balconul ambasadei românești din Tel Aviv… “precum țiganii”! (video)

andreea-pAndreea Păstârnac, propusă ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, este ambasador al României în Israel. În vârstă de 49 de ani, ea activează în MAE din anul 1993 şi a mai fost ambasador în Cipru, iar între 1996 şi 2001 a fost profesor invitat la Universitatea Tel Aviv. În noiembrie 2015, ea a fost acuzată de membri ai comunităţii româneşti din Israel că nu s-a implicat în sprijinul însoţitorilor victimelor din Colectiv transferate la Tel Aviv, ne informează flux24.ro

Jurnalistul român Sergiu Klein, din Israel, a realizat mai multe reportaje despre proasta funcționare a misiunii diplomatice de la Tel Aviv condusă de Andreea Păstârnc . În videoreportajul pe care  trimis l-a trimis ziarului Gazeta Românească din Italia scoate în evidență starea de degradare a clădirii ambasadei și dezinteresul funcționarilor față de respectarea normelor ce vizează buna imagine a misiunii.

O simplă privire aruncată la ultimul etaj al clădirii Ambasadei a fost de ajuns pentru a strica prima impresie favorabilă (…) care arată ca după cutremur sau ca o casă abandonată și bântuită de stafii. La data de 16 noiembrie 2015, Ambasada României arăta clar ca o casă locuită de țigani… Datoria ei (ambasadoarei, n.r.) ar fi fost să aibă grijă de aspectul exterior al clădirii pentru a evita în măsura posibilului să aducă atingere imaginii României. Însă doamna Păstârnac (Andreea Păstârnac, ambasador al României în Israel, n.r.) este recidivistă: în urmă cu câțiva ani, când era ambasador la Nicosia, reporterii unei publicații au observat rufe întinse la uscat pe fațada clădirii…” comentează Segiu Klein.

Sursa: flux24.ro

În condițiile în care Andreea Păstârnac a fost atât de dezinteresată de imaginea României, contribuind în mod direct la imaginea de Tară a Țiganilor cu care mulți străini ne ștampilează, cum va putea ea să lege prietenie cu românii din Diaspora? Ca să nu mai vorbim de criticile la adresa ei în legătură cu victimele de la Colectiv tratate în Israel…

Video incredibil realizat în anul 2015 în Tel Aviv:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii