AIM radionica curs online

Noutăți

Studiu mamut realizat în SUA: Nu există o genă a homosexualității. Între 75% și 92% din comportamentul homosexual este influențat de exterior, inclusiv de normele sociale

Nu există o genă a homosexualității, a relevat un studiu mamut realizat în Statele Unite și publicat în revista Science. Studiul, realizat de o echipă internațională condusă de către geneticianul Benjamin Neale de la Institutul Broad din Cambridge, Massachusetts, subliniază că markerii genetici nu pot fi folosiți pentru a prezice comportamentul sexual, precizează sursa citată. În cercetare, echipa a folosit un studiu legat de sănătate realizat pe 500.000 de cetățeni britanici și s-a consultat cu grupuri de susținere a homosexualității.

După ce cercetătorii au combinat toate variantele măsurate de-a lungul genomului, au estimat că genetica poate explica între 8% și 25% din comportamentul nonheterosexual. Mai precis, de la la 75% până la 92% din acest comportament este explicat de către influențe exterioare, de la expunerea la hormoni în timpul petrecut în pântecele mamei până la influențele sociale din viața de adult.

Alte lucruri interesante menționate de studiu sunt acelea că raportul homosexualilor în populație este între 2% și 10%. În concluzie, studiul precizează că rămân multe necunoscute legate de apariția homosexualității, inclusiv influențele socio culturale asupra preferințelor sexuale.

Este de remarcat că studiul, deși realizat „cu ajutorul” activiștilor LGBTQ, nu reușește să demonstreze principala teză folosită de aceștia, și anume că „homosexualii se nasc astfel”. Mai mult, autorii studiului încadrează homosexualitatea în categorie cu alte comportamente și arată influența covârșitoare pe care o au factorii externi (mediul, cultura) asupra preferințelor sexuale. Citește mai mult: ActiveNews.ro

NOTA NOASTRĂ: Prin urmare, în condițiile în care doar un număr mic dintre persoanele gay se nasc așa, puem concluziona că propaganda gay, educarea din grădinițe sau școli a copiilor în spiritul ideologiei GAY, va încuraja dorința de a experimenta și va mări numărul persoanelor gay, în mod “artificial”. Ori, se pare, exact asta se dorește, acesta este planul așa numiților progresiști (a se citi neomarxiști)!!!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Studiu mamut realizat în SUA: Nu există o genă a homosexualității. Între 75% și 92% din comportamentul homosexual este influențat de exterior, inclusiv de normele sociale

  1. Asta e culmea manipularii ce incearca ei sa sugereze. Toti oamenii se nasc normali, ori sunt barbati ori femei. Restul sunt inclinatii animalice.

  2. Dacă studiul a fost realizat în SUA cetățenii nu pot fi britanici… 😁😁😁

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii